Nyílt nap

Régóta gondolkozol, hogy milyen jó lenne megörökíteni a kutyáddal közös pillanatokat, azokat amiket évek múlva is szívesen nézel vissza?
Vágyakozva nézted barátaidat, akik már részt vettek ilyenben, de vannak kétségeid, hogy biztosan neked való egy ilyen program?
Mi van, ha a kutyám nem tud viselkedni?
Mi van, ha nem tudom elengedni magam?
Rólam még senki sem készített jó képeket!

Ha mindezek felmerültek benned, akkor itt a helyed nálunk. Bebizonyítjuk, hogy kötetlen, baráti légkörben, rövid idő alatt is szuper képek készülnek rólatok.
Ezek a percek kizárólag rólatok fognak szólni.

Most csak a regisztrációs díjat kell kifizetned, hogy kipróbálhasd a fotózásunkat, sőt ha nagyon tetszenek, akkor rendelhetsz az elkészült képekből.
Nézd meg eddig munkáinkat, és a sok elégedett gazdi visszajelzését.
Örülnénk, ha Te is közéjük tartoznál.

A fotózás időpontja: 2019. szeptember 28.
A fotózás helyszíne: Vizslafotózás műterme – Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 39-49.

Kérjük időpont foglalás előtt olvasd el a tájékoztatónkat

A fotózásra jelentkezni kizárólag előzetes, internetes időpontfoglalással lehet! Lentebb találod az időpontokat.

Regisztrációs díj: 1990 Ft regisztrációs díj, amit foglalást követő 24 órán belül kell bankkártyával, vagy átutalással kifizetni.
Ajándékutalvány a regisztrációs díjat tartalmazza az ajándékutalványod.

Ha hosszabb fotózást szeretnél, akkor a “Mini” csomagokat ajánljuk, amiben már 30 perces fotózás van és alapból tartalmazza a nagy felbontású képeket. Részletesebben itt olvashatsz: www.vizslafotozas.hu/csomagok

Természetesen 100% garanciát vállalunk, ha bármi gond lenne visszafizetjük a regisztrációs díjat is.

Fotózás lemondása: 3 nappal (72 órával a fotózás előtt lehet lemondani) lehet lemondani, ebben az esetben a teljes regisztrációs összeget visszafizetjük, ezen túl a regisztrációs díj elvész, hacsak nem tudsz magad helyett elküldeni valakit.

Regisztráció után visszaigazolást kell kapnod  a megadott email címedre és telefonszámodra.
Ha nem kapsz, akkor nem sikerült jelentkezned!

Időpontfoglalás

Loading...

 

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendezvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Hírlevélről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Az elkészült képeket semmilyen formában nem értékesítjük, nem töltjük fel stock oldalakra!

Regisztrációnként 1 webes képet (800 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk. 
Az egy ajándék képet Te választhatod ki az összes kép közül, melyet a rendezvény után pár napon belül nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. Regisztrációnként külön fotózzuk a családokat, gazdikat-kutyákat, 15 percenként jönnek egymás utána, külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni.
Családonként egyszer kell, illetve lehet regisztrálni. 
A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. Ha hosszabb, nyugisabb fotózásra vágysz, akkor a 30 percest válaszd.

Vedd figyelembe, hogy ez egy kedvezményes fotózási lehetőség, nem olyan, mint a nagy műtermi fotózásaink, itt negyed óránként jönnek egymás után a gazdik. A különálló, nagy fotózás csomagok jóval drágábban, 59.900,- Ft-tól elérhetőek.

A nyílt napokon csak szürke háttér előtt készülnek képek.A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készülhessen rólad a rendezvény helyszínén, amit ha hozzájárulsz akkor publikálunk az oldalunkon.

Ha már a most készült képek is tetszenek, akkor rendelhetsz is majd utólag, miután már láttad a képeket. 5 képes csomag már 9.900,- Ft-tól.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

————————————————–

Nem tudsz most eljönni? Iratkozz fel az értesítőnkre:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező


Mit mondanak, akik már voltak nálunk?

Kedves Andipeti és Petiandi! <3 Csak gratulálni tudok Nektek végeláthatatlanul a sok lelkesedésetekért, profizmusotokért és az égető fokon izzó energiátokért! Tudtam, hogy biztos nagyon érdekes és élvezetes lesz, de mégis meglepett, hogy mennyire másként volt izgalmas és változatos! A szervezéssel és előkészítéssel kapcsolatos minden részletre kiterjedő informálásotok is csodálatraméltó: a térkép, az emlékeztető e-mail, sms, mérhetetlen figyelmességre vall!

Jól éreztük magunkat, tetszett a türelmes, profi hozzáállás. Látszott rajtatok, hogy nagyon szeretitek a kutyákat!

Fantasztikusan éreztük magunkat a fotózás alatt! Daisy figyelmét Peti teljesen le tudta kötni (ami nagyon nagy szó), áradt belőletek a pozitivitás, és a kutyák iránti szeretet. Figyeltetek a kellékekre, a szőrtelenítésre az előző kutyusok után és arra, hogy tényleg minél több változatos kép beleférjen a 15 percbe.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a képeket! Egon be volt tojva de még így is sikerült sokat kihozni belőle Petinek köszönhetően, mindig nagyon kedvesek, lelkesek vagytok, nagyon jók az energiák, szerintem megyünk még 🙂 Köszi a sok jó képet, nehéz választani 🙂

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?


Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420


Adatvédelem:

  • A név és email cím megadására a fotózáshoz szükséges kommunikáció miatt szükséges
  • A megadott adatokat kizárólag a a fotózás lebonyolításához és kommunikációjához használjuk azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.
  • A megadott email címre, nem küldünk hírlevelet, semmiféle kéretlen tartalmat!
  • A fotózás változásairól haladéktalanul értesítünk a megadott elérhetőségeiden
  • Az közös gazdis képekből kizárólag az ajándék képet töltjük fel az oldalunkra.
  • Az elkészült képeket semmilyen formában nem értékesítjük, nem töltjük fel stock oldalakra!
  • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon tároljuk.