Nyílt nap – Digitális képek rendelése

Képek rendelése

Örülünk, hogy tetszenek a képeink! Itt tudod megrendelni a neked tetsző képeket teljes felbontásban magán felhasználásra. Kérünk, hogy add meg a képek 4 számjegyű azonosítóját.

Ha nem látod a megrendelő mezőket, akkor kérlek írjál emailt (info@vizslafotozas.hu), vagy hívjál minket +36304361420

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A gomb megnyomása után emailben tájékoztatunk a részletekről.

Csomagok:
5 képes csomag: 8900 Ft
10 képes csomag: 12500 Ft
20 képes csomag 19900 Ft
30 képes csomag 26900 Ft

Ha csak pár képet szeretnél 3000 Ft/kép

10×15 cm-es papírkép a megrendelt képekhez a digitális képek mellé, belföldi postázással együtt 3000 Ft

A kedvezményes csomagok csak regisztrációnként vehető igénybe, több regisztráló rendelése nem összevonható! Az ár rendelésenként érvényes.

Hogyan történik a rendelés?
A fenti űrlapot pontosan kitöltése és elküldése után egy visszaigazoló emailt kapsz. Kérünk nézd meg a spam és levélszemét mappát is, ha nem érkezne meg pár percen belül. Ha ott sincsen, jelezd nekünk!
A visszaigazoló emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, ha minden adat helye, akkor kérünk, hogy utald el a képek árát. Ha sikerült utalnod, a biztonság kedvéért jelezd nekünk.
Az utalás beérkezése után 5-7 munkanapon belül küldjük a retusált képekhez a letöltési linket, ahol a teljes felbontású képeket is megtalálod.

Mit kapsz ezért a pénzért?
A képek megrendelésével a felhasználási jogát is átadjuk magán célra (!) és átküldjük a képeket teljes felbontásban is. A képeket professzionális fényképezőgéppel, több százezres professzionális objektíveket használunk. A képeket nem nyersen adjuk át, mindegyik megvásárolt képet utómunkázunk és retusálunk, a képeket saját bérelt tárhelyeinkre töltjük fel. A képek archiválásáról is gondoskodunk, megőrizzük a képeket.
A képek magán célra használhatóak csak fel, jövedelemszerzés, jövedelemfokozás célját közvetve se szolgálhatja, semmilyen céges online és nyomtatott oldalon nem jelenhetnek meg a képek! Magán céltól eltérő felhasználás esetén előzetes, írásos engedély szükséges!

Utómunka, retusálás
A képeket egyenként retusáljuk, ami azt jelenti eltüntetjük a képre nem illő nagyobb dolgokat (pl. háttér, belógó kéz), lágyítjuk a bőrt, bőrtónust javítása, megvágjuk a képet,
Fontos, hogy aprólékos bőr és szőrretusálás nincsen benne az árban, nem tudunk minden szőrszálat eltüntetni, továbbá címlapretusálás sincsen benne, így többek között nem tudunk karcsúsítani, tokát eltávolítani, lefogyasztani, slankítani utólagosan. Ha mégis ilyen igényed lenne, azt külön kérheted, külön megállapodás tárgyát képezi.

Ha további kérdéseid lennének, keressél minket:
info@vizslafotozas.hu
+36304361420