Nők a férfiakért

Hölgyeim!
Az egészségmegőrzés és a prevenció fontos ügy mindannyiunk számára. November hónapban a Movember mozgalom keretein belül a férfiak egészségéért állunk ki, hogy felhívjuk a figyelmet a férfiakat érintő betegségekre, mint a prosztata- és hererák.

A kampány szimbóluma a bajusz, amelyet “viselve” a hölgyek is kifejezhetik szolidaritásukat és támogatásukat. Tudjuk, hogy szokatlan és bátor lépés egy nő számára, mégis hinnünk kell abban, hogy közös erővel nagyobb figyelmet tudunk generálni.

Ez nem csupán egy vicces kiegészítő, hanem egy erőteljes üzenet: bátran kiállunk az ügy mellett, nem törődve azzal, hogy ez mennyire szokványos vagy megszokott.

Bátorítsuk együtt a férfiakat, hogy ne csak novemberben, de az év minden napján fordítsanak figyelmet egészségükre.

Vegyetek részt a fotózáson a kutyáitokkal és mutassuk meg együtt, hogy a humor és a játékos megközelítés mellett komolyan vagyunk elkötelezve a férfiak egészségügyi problémáinak tudatosítása mellett.

A fotózás ingyenes, az időpont lent foglalhatsz.

Fotózás helyszíne: a Vizslafotózás fotóstúdiója (Bp., XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 39-49.)

Jelentkezés

IDŐPONTFOGLALÁS

Loading...

RÓLUNK

Azt valljuk, hogy kiemelten fontos a végeredmény és az egész folyamat szempontjából, hogy ki fotóz.

A fotóstól függ, hogy milyen energia van a fotózáson, mennyire lehettek önmagatok, hogyan érzitek magatok, hiszen ő határozza meg és rendezi a fotózást.
Ha nem passzoltok össze, akkor maximum csak pár szép képet kapsz, de nem biztos, hogy ti lesztek rajta a fotókon.

Ezért tartjuk szükségesnek, hogy megismerd a fotósodat és ne csak pár jól sikerült kép alapján dönts.

Nálunk a fotózás nem csak a gép kattintásairól szól, hanem sokkal inkább egy közös alkotásról, egy felejthetetlen élményről, érzékeny lelkű kutyáknak és introvertált gazdáiknak. Hiszünk abban, hogy a végeredmény és az egész folyamat szempontjából kiemelten fontos, hogy ki áll a kamera mögött.

Egy letisztult stílusú, élményorientált fotózással várunk, ahol nincs helye a kényszernek, nincsenek megjátszott Instagram-képek, és nincsenek elvárások sem a gazditól, sem a kutyától.

Nem szükséges semmilyen előképzettség, csak az a vágy, hogy valódi pillanatokat örökítsünk meg.

Miért éppen “Vizslafotózás”?
Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink. mi velük együtt vagyunk teljes család.

10 éve fotózunk profi szinten mindenféle kutyás családot, akár kutya nélkül is.

A fotózásra nem munkaként tekintünk, ez az életünk, csak ezt csináljuk, ez a szenvedélyünk. Önként hagytuk ott a karrierünket, hogy a fotózással foglalkozhassunk.

Annak idején mertünk nagyot álmodni, és félelmeinket félretéve haladni a kijelölt úton, otthagytuk a biztos állásunkat.


Péter,
a Vizslafotózás fotósa.

Péter, képzett fotográfus, mérnök, adatelemző, adattárház fejlesztő, Business Intelligence specialist, tanár, kutyagazdi, mentor.

Gyerekkora óta meghatározó a fotózás.
Mérnök infromatikus és tanári diploma megszerzését követően több, mint 10 évig IT-s multi világban dolgozott, majd mégis visszatért a gyerekkori szenvedélyéhez, a fotózáshoz.
10 éve fotóz kutyákat és gazdikat. 3 éve mentorál fotósokat.

Mindent fotózott már, sok-sok esküvőt, családot, portét, számtalan hírességet, de 10 éve a kutya- és gazdifotózásban találta meg igazán önmagát.

Közel tízezer kutya állt már modellt neki, hihetetlen rutinnal rendelkezik.

7 önálló kiállítása volt (MÜPA, Arany10, Marczibányi, Király utca, Érd). Sok magazinban, hírportálon jelentek meg képei, készült vele interjú (WMN, index.hu, RTL Klub, SzeretlekMagyarország, Blikk, ATV).

A szakma iránti szenvedélyét sokaknak adta már át, tanít, mentorál. Magyarországon elsőként tartott kutyafotózás workshopot.

 A fotózást az emberi oldalról közelíti meg, az emberi hozzáállásban hisz, számára a fotónak igaznak és őszintének kell lennie.

Letisztult stílust képviseli, nem szereti a manírt. 

Fontos számára a gazdikeresők fotózása. Sok száz kutyának segített képeivel családot találni.

A Vizslafotózás fotósa.


Andi, 
a Vizslafotózás lelke.

Volt könyvelő, pénzügyes.

Különös érzéke van a kapcsolatteremtéshez, pillanatok alatt megtalálja a hangot bárkivel, legyen az négy vagy kétlábú.

Türelmes és elfogadó személyiségével olyan hangulatot teremt, hogy az első találkozás után már úgy érezzük ezer éve ismernénk egymást.

Szerethető családi vállalkozásunk, a Vizslafotózás, ez a főállásunk, ez az életünk.