Nincs két egyforma fotózás

Nincs két egyforma fotózás, ahogy két egyforma ember sem. Különös figyelmet fordítunk rá, hogy rátok hangolódva a legtöbbet hozzuk ki egy-egy fotózásból. Hogy ne érezzétek erőltetettnek és hogy érezzétek itt minden rólatok szól és értetek van.

Márkkal 3 évvel ezelőtt találkoztunk az első fotózáskor, ő is nagyon izgult, és picit bátortalanul érkezett hozzánk. Már a fotózás megkezdése előtt egy olyan bensőséges kapcsolatot sikerült kialakítani, hogy minden félelme elszállt, és ez a képeken és a fotózás hangulatán is tükröződött.
Észre sem fogod venni hogy telik el az itt töltött idő annyi új élményben lesz részed

“Nagyon csodásak lettek, köszönjük szépen a képeket, a retusált képeket is, illetve az összes nagy felbontású képet is. Az egész család imádta őket, ahogy korábban mondtam is, nehéz volt eldönteni melyik legyen a TOP 30. Még egyszer köszönünk szépen mindent, fantasztikus nap ☀ volt a fotózás napja, nekünk mindenképp, remélem nektek is pozitív volt a velünk való munka. Köszönöm szépen a jókívánságokat az egyetemmel kapcsolatban, minden jót kívánok én is nektek, és ha máshol nem, a következő fotózáson újra találkozunk”


Márk és Bogi ❤