Nagycsaládos fotózás – nálunk kicsit másképp, mint gondolnád (Andi írása)

Amikor egy olyan család tér vissza hozzánk, akik már voltak nálunk mindig hatalmas az örömöm – bevallom általában gyorsan meg is beszéljük a vonal két végén, hogy kivel mik történtek az elmúlt időszakban és én még izgatottabban várom a közös napunk!

Éviék esetében ez kiemelten így volt, hiszen azóta megszületett a Kisfiuk, Berci – akivel kiegészülve tervezték, hogy újra eljönnek hozzánk.

Ha lehet ezt még fokozni, Ők tudták, hiszen a nagyszülők is csatlakoztak, így aztán tényleg egy szeretetteljes és nagycsaládi hangulatú fotózás vette kezdetét. 😍

Más fotós lehet, hogy tartana az ilyen “családi összejövetelektől” – szülők, kutya, gyerek, félénk nagyi – mi egyenesen imádtuk ezt!

Nagyon szeretjük amikor megtölti a műtermünk nagy, magas falait a boldog kutya vakkantás, önfeledt gyerek zsivaj és az, hogy a fotózástól szinte félelembe jövő nagyszülők, vagy visszahúzódó apukák teljesen feloldódnak, ellazulnak, és nem akarják, hogy vége legyen.

Éviéknél is épp így történt, csoda Család voltak, és ismét rengeteg kép készült, amelyek közül alig tudták kiválasztani a kedvenceiket.

Én oda voltam mindegyikért, én sem tudtam volna párat kiemelni, hiszen sugárzik róluk mindegyiken a szeretet, boldogság és összetartozás.

Várunk szeretettel Titeket máskor is!😘