Mondj Igent a kutyás esküvőre!

A kutya is családtag!
Mondj Igent a kutyás esküvőkre!

A felelős kutyatartás egyre inkább kezdi Magyarországon is megvetni lábát, egyre többen ismerik fel, hogy a kutya családtag, a közös élet része, így egyértelmű, hogy amikor egy párnak eljön az egyik legszebb napja, kedvencüknek helye van benne…
Amikor mi Andival hivatalosan is összekötöttük az életünket, még nagy különcségnek számított volna ha akár mi, akár a vendégek közül bárki kutyával érkezik.
Manapság, amikor sorra nyitnak a kutyabarát éttermek és szálláshelyek egyre inkább elfogadottabbá válik, hogy kedvencünk velünk tart mindenhova, beleérve az esküvőt, lakodalmat is.
Némiképp természetesen másfajta előkészületeket igényel egy kutyás esküvő, még a jól szocializált kutyáknak is ez egy új élmény lehet, egy igen mozgalmas nap, így fel kell készülni rá rendesen! Ebben szeretnénk most segítő kezet nyújtani.
Esküvője – jobb esetben 🙂 – egy van az embernek, ezen a napon mindenki a legszebb ruháját veszi fel, a legtökéletesebb frizurát, sminket készítteti el, hogy az örök emlékül szolgáló fotókon csodálatosan nézzen ki. A sikeres fotózás, és végeredmény szempontjából fontos, hogy ismerjük kutyánk határait, és, ahogy a tánctudásunkat is felkészítjük az esküvőre, úgy kedvencünket is szoktassuk az új helyzethez.


Mi kivétel nélkül mindig tapasztalt asszisztenssel érkezünk esküvőre, amely kutyás szempontból még ideálisabb, hiszen le tudjuk jobban kötni a kutyát, amíg esetleg nem kell szerepelnie. Nem azt szeretnénk, hogy minden képen jelen legyen, hanem, hogy részese lehessen e fontos eseménynek. Arra törekszünk, és abban tudunk tanácsot adni a tapasztalatainkkal, hogy milyen helyzetek, fotós helyszínek lesznek megfelelőek a kutyának. Mindenképpen javasoljuk, hogy már a jegyes fotózás is kutyával történjen, és akár a kutyás műtermünkben is találkozhatunk előtte, hogy a kutya hozzászokjon ehhez a „szerephez” is.
A helyszín kiválasztása kutyánk szempontjából is éppen ugyanannyira fontos, mint a megfelelő fotós, természetesen ebben is tudunk tanácsot, ötleteket adni. A kutyabarát.hu oldalon már sok olyan nagyobb szállodát, éttermet találhattok amelyek helyt tudnak adni akár egy 100 fős felejthetetlen lakodalomnak is.


Két ember szeretetteljes, komoly döntése előz meg egy esküvőt. Az örök hűségük megpecsételése ez a nap, az Ő egyik legszebb napjuk. A leghűségesebb társuknak igenis helye van az esküvőn, hisz ahol a kutya családtag, ott elképzelhetetlen, hogy ne dugja ki pisze orrát az ünnepi díszbe öltöztetett asztal alól egy finom falat sültre várva.
Ma, amikor minden arról szól, hogyan valósítsuk meg álmainkat, miként használjuk ki a lehetőségeket, ne féljünk kihasználni az alkalmat arra, hogy együtt legyünk kedvencünkkel, fontos, hogy ismerjük a kutyánk határait, és fontos, hogy elkerülve minden feszültséget szülő helyzetet, olyan helyet és fotóst válasszunk magunknak akik segítségünkre lehetnek minden helyzetben, és nem utolsó sorban értenek az állatok nyelvén.
Keress minket bizalommal!

Göblyös Péter
+36 30 436 1420
peter@vizslafotozas.hu

Nézd meg a teljes galériát!