MILYEN EGY FOTÓZÁS NÁLUNK? Andi így látja…

10 év sok idő. Ennyi idő telt el, hogy először fotóztunk Vizslafotózásként… Természetesen a modellek a saját kutyáink, Füge és Oszkár voltak.

Évről-évre rengeteg energiánk, időnk ment el arra, hogy minél jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani, hogy minél jobbak, a legjobbak lehessünk és mindezek mellett megtartani azt, hogy ez a szenvedélyünk sose váljon munkává.

Számtalan családi pillanatnál lehettünk ott ez idő alatt; olyan izgalmaknál, mint amikor új négylábú családtag érkezik, olyan megható eseményeknél, mint amikor a Gazdik örök hűséget fogadnak, vagy egy kisemberrel bővül a család.

Mindig nagyon gyorsan elröppen az együtt töltött idő, köszönhető ez annak is, hogy nálunk nincsenek kínos csendek, feszengős pillanatok.
Megtalálva gyorsan az utat vendégeinkhez, biztosítjuk őket még egyszer arról, hogy a Vizslafotózás műtermében mindenki 100%-ig önmaga lehet, senkire nem erőltetünk semmi olyat amit kényelmetlennek érezne, így a képeink azt az önfeledt és vidám hangulatot tükrözik ami maga a valóság.
A barátságos, otthonos hangulatban telt fotózások a mi védjegyeink.

Ahogy a hozzánk érkezőknek, nekem is mindig lesznek kedvenc képeim, de nehéz választani, annyi csupaszív kép közül. ❤