MIBEN TALÁLOM A KIHÍVÁST?

Gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás, mindent fotóztam már, amit csak el tudtok képzelni…esküvőt, családot, portrét, számtalan hírességet, de 10 éve a kutya- és gazdifotózásban találtam meg igazán önmagamat.

Hogy miért?

Mert tele van kihívásokkal! Minden kutyás fotózás más és más és egyben különleges is. Engem nem dob fel az, ha tökéletesre maszkírozott lányokat fotózhatok, akik üres tekintettel pózolnak. Engem a változatosság és a kihívás hoz lázba.

Külön élvezet számomra, ha nem betanított kutyussal érkeznek, biztosan másnak meglepő, de én pont azt szeretem, aki nehezebb eset és kihívást nyújt. Máskülönben unatkoznék. Azt pedig nem szeretek…

Nagyon ritkán dolgozunk idomított kisállatokkal, sokkal jellemzőbb a ficánkoló, gyakran még az „ül”-re sem hallgató modell. Ha túlságosan tanított félő, hogy a személyiségét ez elnyomja és csak egy jólnevelt kutyát látunk a képen.

Az se gond, sőt megint csak kihívás, ha olyan gazdik jönnek, akik nem jártak még ezidáig fotózáson, ennek külön örülni szoktam, és méginkább törekedek arra, hogy az első fotózás élménye nagyszerű legyen és felejthetetlen. Olyan, hogy többet ne tartson soha a fotózásoktól és minden fotósban bízni tudjon.

A kutyák és Gazdáik azok akik miatt egy örök szenvedélyes és izgalmas utazás marad a fotózás, amit lehetetlen megunni!