Mi áll igazán közel a szívemhez?

A gazdikereső kutyák fotózása. Számomra ez az egyik legfontosabb feladat, amit vállalok, és mindig a lehető legtöbbet igyekszem kihozni belőle.

Évek óta járok fotózni, hogy fotóimmal segítsem ezeket a csodálatos, de mégis otthon nélküli lényeket. Számomra a fotózás nemcsak egy hivatás, hanem egy szenvedély is, amelyet igyekszem a legnagyobb odaadással végezni.

Azt hiszem, mindannyiunk számára nyilvánvaló, hogy ezeknek az állatoknak minden esélyt meg kell adnunk ahhoz, hogy boldog és szerető otthonra találjanak. Ebben a folyamatban pedig nagy szerepet játszhatok. Hiszen egy jó kép csodákra képes: felkeltheti az emberek figyelmét, megragadhatja a szívüket, és talán még egy új családtagot is jelenthet egy gazdikereső számára.

Ezért vagyok mindig ott, ahol csak tehetem, hogy segítsek ezeknek az állatoknak. Ezért járok évek óta gazdikeresőket fotózni, hogy sorsuk talán egy kicsit jobbra fordulhasson. Mert hiszem, a képekkel képes vagyok változást hozni, és az életükre pozitív hatás gyakorolni.

Eszkuláp Állatvédő Egyesület❤