Kutyafotózás a Sugárban – július 31.

Kutyafotozas_a_Sugar_jul31

Kutyafotózás a Sugárban – Kutya-gazdi fotózás előregisztráció
Vizslafotózás – Kutyafotózás nem csak vizsláknak!

Mindig is vágytál egy csodás közös képre a kutyáddal? Július 31-én, vasárnap ismét kutya-gazdi fotózást tartunk a Sugár Üzletközpontban – a SugárZOO-val szemben levő kisállat kozmetikában 10 és 16 óra között! Csak egy rövid szünet lesz 12-13 óra között.
A fotózások rövidek lesznek, de annál több képet készítünk. A sok-sok kép közül Te választhatod ki az egy képet, amit webes felbontásban (1000 pixel hosszabbik oldalú), jobb alsó sarokban vízjelese küldünk át majd emailben.

Regisztrációs díj: Előregisztrálóknak 500,- Ft, helyszínen 1000,- Ft
A regisztrációs díj teljes egészét a Futrinka Egyesület – Tacskó Fajtamentés csoportjának ajánljuk fel, akik szintén ott lesznek a vasárnapi rendezvényen!

Családonként egyszer kell csak regisztrálni! Nem is érdemes többször, hiszen regisztrációnként külön hívjuk be az embereket majd, így akik külön regisztrálnak nem tudnak közös képet készíteni. Arra egy regisztráción belül is van lehetőség, hogy a családtagok külön fotózkodjanak a kutyusukkal. Ha több kutyával jössz, akkor is elég az egy regisztráció.

Regisztrálj elő a vasárnapi kutya-gazdi fotózásra, hogy leegyszerűsítsd a vasárnapi regisztrációdat és kedvezményes áron regisztrálhass.
Az előregisztrálók 10%-os SugárZOO kedvezményes kuponhoz is hozzájuthatnak!

Ha csütörtök estig előre elutalod a regisztrációs díjat, akkor előre egyeztetett időpontra jöhetsz, így elkerülheted várakozást! Részletek a visszaigazoló emailben!

Előre elnézést kérünk, hogy mindenkit letegezünk, de a tájékoztatóink és visszaigazoló emailjeink is előre megírtak.


 

MÁR NEM LEHET ELŐREGISZTRÁLNI! 


 

Vizslafotózás – Kutyafotózás, nem csak vizsláknak

A rendezvényhez tartozó Facebook eseményünk: https://www.facebook.com/events/1799475936953934/
Nézd meg, hogy milyen képeket készítettünk más rendezvényeinken.