Kutya-gazdi fotózás – Rex Állatok Világnapja

 

rex_kutya-gazdi_1200

Ha szeretnél egy csodás közös képet a kutyáddal, akkor regisztrálj a szombati fotózásra.

A fotózások rövidek lesznek, de ez idő alatt sok-sok képet készítünk, melyekből Te választhatod ki azt az egy képet, amit webes felbontásban (1000 pixel hosszabbik oldalú), jobb alsó sarokban apró vízjelese küldünk át majd emailben.

Regisztrációs díj előregisztrálóknak 500,- Ft
Helyszíni regisztráció esetén 1000,- Ft.

Családonként egyszer kell csak regisztrálni! Nem is érdemes többször, hiszen regisztrációnként külön hívjuk be az embereket majd, így akik külön regisztrálnak nem tudnak közös képet készíteni. Arra egy regisztráción belül is van lehetőség, hogy a családtagok külön fotózkodjanak a kutyusukkal. Ha több kutyával jössz, akkor is elég az egy regisztráció.

Kényelmi szolgáltatás: Ha időpontra szeretnél jönni, akkor regisztráció után jelezd nekünk. Ha lefoglalsz egy időpontot, akkor a regisztrációs díjad 1000 Ft lesz.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával előregisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.