Kutya-gazdi fotózás – Bulldog találkozó

bulldog-talalkozo_tn

Ha szeretnél egy csodás közös képet a kutyáddal, akkor regisztrálj a buci-gazdi fotózásra.

A fotózások rövidek lesznek, de ez idő alatt sok-sok képet készítünk, melyekből Te választhatod ki azt az egy képet, amit webes felbontásban (800 pixel hosszabbik oldalú), jobb alsó sarokban vízjelesen küldünk át majd emailben.

A fotózás ingyenes, de csak előzetes internetes regisztrációval lehet igénybe venni! Helyszíni regisztráció nem lehetséges.
Kérjük töltsd ki a lenti regisztációs lapot.

Családonként egyszer kell csak regisztrálni! Nem is érdemes többször, hiszen regisztrációnként külön hívjuk be az embereket majd, így akik külön regisztrálnak nem tudnak közös képet készíteni. Arra egy regisztráción belül is van lehetőség, hogy a családtagok külön fotózkodjanak a kutyusukkal. Ha több kutyával jössz, akkor is elég az egy regisztráció, egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. Részletes feltételek.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával előregisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.