Köszönjük az őszinte visszajelzésedet!
Szeretettel várunk a következő klubestünkre is: 
https://www.facebook.com/events/694254530743362/

Ha bármilyen kérdésed lenne, hívjál minket: +36304361420
Andi és Péter - Vizslafotózás

Jártál már műtermi kutyafotózáson?

Próbáld ki a kutyafotózásunkat!


Ha még csak szemezgettél a fotózással, mert bizonytalan vagy hogyan fog viselkedni a kutyád, akkor itt a remek alkalom, hogy egy rövid fotózás keretében kipróbáljátok magatokat.

A próbafotózásokra dupla garanciát vállalunk! Ha nem tetszenek a képek, akkor a regisztrációs díj kétszeresét utaljuk vissza!

A műtermünkben több, mint 1000 kutyát fotóztunk már, sok típusú kutya megfordult már nálunk, tudjuk hogyan kell bánni velük (és gazdikkal :)).

Közös képek is készülhetnek, sőt, mi nagy hangsúlyt fektetünk a gazdis képekre, hiszen úgy teljes a család, ha mindenki rajta van.

Ők már jártak nálunk


Vecse és a gazdik

Egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve, észre se vettük mennyire repül az idő

Nagyon vártuk a fotózást, fantasztikus élmény volt.

Egy 14 hónapos babával és egy nehezen kezelhető vizslával több dologtól is féltem, de mindenki nagyon jól vette az akadályt, pedig mi több mint 200 km távolságból érkeztünk és maga az utazás is fárasztó volt.

Féltem, hogy feszélyezni fog, hogy beállítanak, hogy fotóznak, de nagyon oldott légkör volt. Örültem, hogy nem egy erőltetett művi beállítgatós valami volt, egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve, egyszerűen annyira jó hangulatú és sodró volt, hogy észre se vettük mennyire repül az idő. Bármikor újra nekifutnánk.

Nagy álmom volt eljutni a Vizslafotózáshoz és semmiben nem csalódtam.

Szuper élmény, aminek hihetetlen jó képek állítanak emléket.

Laura, Norbi, Lucky

Amennyire féltünk tőle, főleg Norbi, olyannyira jól éreztük magunkat!

Hihetetlenül pozitív élményként éltük meg a vasárnapot, én azóta is eufórikus állapotban vagyok! :D

Amennyire féltünk tőle, főleg Norbi, olyannyira jól éreztük magunkat! Már a műterem hangulata megfogott minket, meg a kedves fogadtatás! Nagyon kedves és pozitív kisugárzású emberek vagytok, ami rengeteget segített abban, hogy feloldódjunk és jól tudjuk magunkat érezni! Remélem nem bénáztunk sokat! :D

Látni és érezni, hogy szeretitek a munkátokat és ez hihetetlen energiával jön át!

Többen is mondták tegnap a képeket nézve, hogy az a jó benne, hogy látszik az őszinte boldogságunk rajta, ami szerintem sok műtermi képről/ből hiányzik! Szerintem ez is a Ti érdemetek!

Lépten, nyomon, mindenkinek ajánlani fogunk titeket! És nagyon reméljük, hogy nekünk is lesz még szerencsénk hozzátok! Ha elhatározzuk magunkat, hogy összeházasodjunk, mindenképpen szeretnénk, ha Ti örökítenétek meg azokat a pillanatokat is!

Kvixi és a gazdik

Férjem talán még nálam is jobban élvezte a fotózást! 

Nagyon jól éreztük mindhárman magunkat a fotózáson. Szuper képek készültek, amelyek megmosolyogtatnak újból és újból minket, akárhányszor átnézzük. A fotózás közvetlen, barátias hangulatú, az ember minden gátlását le tudja vetkőzni.

Nagy aggodalmam volt, hogy a férjem nem fogja élvezni a fotózást és, hogy rólam szörnyű képek fognak készülni. Szerencsére egyik se jött be, férjem talán még nálam is jobban élvezte a fotózást! :)

Legjobb csapat! Mindenképpen jövünk még!

Ági, Medve, Indy, Fester

Már másnap vágytam vissza egy újabb fotózásra

Nagyon nagyon köszönjük a csodás képeket és a még csodálatosabb élményt!

Magam sem hittem volna, hogy ilyen jól érzem majd magam, arra meg pláne nem számítottam, hogy már másnap vágytam vissza egy újabb fotózásra :)

Egész biztosak vagyunk abban, hogy találkozunk még! Medve, a férjem, a szupermodell már nagyon be van sózva! Az meg pláne baromi jólesik nekünk, hogy ennyire szeretitek ti is ezeket a fotókat és élveztétek a fotózást!

Mi ezekkel roadshowz-unk lassan 3 hete és mindenki oda van meg vissza. A két kis szaros azonnal kinyomtatott képe meg már a fotózás utáni hétfőtől itt figyel az asztalomon <3"

Zsófi, Gergő, Bambi, Nimród

... újra meg újra beleszerettünk kutyáinkba.

Mind nagyon jól éreztük magunkat, azonnal feloldódtunk a jó társaságban és vendégszeretetben, remekül szórakoztunk, csak úgy repült az idő! Kellemesen és jó hangulatban telt a fotózás. A képek fantasztikusak lettek, jót mosolyogtunk rajtuk, újra meg újra beleszerettünk kutyáinkba. 

Nagyon elégedettek vagyunk. Biztosan találkozunk még és szeretettel ajánlunk Titeket ismerőseinknek is.

Milyen a tökéletes fotómodell?


A tökéletes modell kicsi, vagy nagy, vagy kölyök, vagy öreg, vagy neveletlen, vagy díjnyertes, vagy kócos, vagy jólfésült, vagy barátságos, vagy félénk, vagy fajtatiszta, vagy keverék, vagy fekete, vagy fehér, vagy rövidszőrű, vagy bozontos.

Bármilyen kutyáról tudunk jó képeket készíteni!

Nem szükséges semmilyen előképzettség a fotózáshoz, se a kutyus, se a gazdi részéről, nem a díjak, a papírok számítanak, nem attól lesz különleges a kapcsolatotok. A kutyád, a négylábú társad, aki örökké szeretni fog!

Mi olyanoknak ajánljuk a fotózásainkat, ahol a kutya családtagként van kezelve.

Dupla pénzvisszatérítési garancia!


Nem kell semmilyen kockázatot vállalnod, a képekért és a jó kedvért mi vállaljuk a felelősséget, biztosak vagyunk benne, hogy a te kutyádról is gyönyörű képeket tudunk készíteni miközben Te is jól érzed magad és erre teljes garanciát is vállalunk!

Sőt!
A próbafotózásra most dupla garanciát vállalunk!
Ha nem érzed jól magadat a fotózáson, vagy nem tetszenek a képek, akkor visszafizetjük a regisztrációs díj kétszeresét! Igen, mi fizetünk neked, ennyire biztosak vagyunk a több éves tapasztalatunkban.

Kik vagyunk mi?


Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink. Két vizslával, Fügével és Oszkárral osztjuk meg a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink és egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak a kamerába nézni :)
Természetesen nem csak vizslákat fotózzunk, bármilyen kisállatot, ami befér a műterembe :)

​Saját, 100nm-es, kutyás műtermünk van XIII. kerületben, ahova várjuk a gazdikat.

A próbafotózás

  • Kutyáknak, macskáknak, bármilyen kisállatnak
  • 15 perces fotózások
  • 1 képet ajándékba adunk webes felbontásban, melyet Te választhatsz ki az elkészült képekből
  • Közös gazdis képeket is készítünk, és mindent amit meg tudunk valósítani a rendelkezésre álló időben
  • Kék csillagos és elegáns szürke háttéres képek
  • Dupla garancia! Ha nem vagy elégedett a fotózással, akkor visszautaljuk a regisztrációs díjat kétszeresét!
  • Regisztrációs díj 1000 Ft

Jelentkezz online a fotózásra!

Az 1000 Ft-os regisztrációs díjért részt vehetsz a 15 perces fotózáson és az elkészült képek közül egyet választhatsz ajándékba, melyet webes felbontásban (1000 pixel hosszabbik oldalú) jobb alsó sarokban Vizslafotózás vízjelesen küldünk majd át (ahogy a lenti képeket találod). Ha tetszenek az elkészült képek, akkor utólag meg is rendelheted teljes felbontásban is, de nem kell semmit előre eldönteni.
Családonként csak egyszer kell regisztrálni, egy időpont foglalható.

Loading...

Nincs megfelelő, vagy szabad időpont?

Add meg az email címedet, hogy értesíthessünk a következő lehetőségről:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Többek között ilyen képeket készítünk.