Karácsonyi kutya-gazdi fotózás

Karacsonyi_kutya-gazdi_fotozas

Szeretettel várunk a december 9-i, karácsonyi kutya-gazdi fotózásunk a műtermünke.

Kérjük időpont foglalás előtt olvasd el a tájékoztatónkat:

A fotózás időpontja: 2017.12.09. 10:00 – 12:30, 13:30 – 15:00
A fotózás helyszíne: Vizslafotózás műterme – Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 39-49.

A fotózásra jelentkezni kizárólag előzetes, internetes időpontfoglalással lehet!

A regisztráció során megadott információkat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott email címre emaileket küldünk melyben tájékoztatjuk a rendzvényről és Vizslafotózás egyéb rendezvényeiről, akcióról. Hírlevélről leiratkozni az info@vizslafotozas.hu címre küldött e-mailben lehetséges.

Regisztrációnként 1 webes képet (1000 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban vízjeles) ajándékba adunk! Ezek pont olyan méretűek, mint, amilyeneket a Facebook oldalunkra szoktunk feltölteni.
Az egy ajándék képet Te választhatod ki az összes kép közül, melyet a rendezvény után, legkésőbb szerdán küldünk el nézőkép formában (ezek a képek csak válogatáshoz alkalmasak, kis felbontásúak, nagy vízjelesek, kinyomtatni, webre feltölteni nem lehet).

Bármilyen kutyával, több kutyával is regisztrálhatsz. Regisztrációnként külön hívjuk be a családokat, gazdikat-kutyákat, 10 percenként a foglalt időpont alapján, külön regisztrálóknak nincsen lehetőség közös képet készíteni!
A fotózásra egy gazdi csak egyszer regisztrálhat és vehet részt, illetve egy kutyával csak egyszer lehet regisztrálni. A fotózást a fotósok bármikor megtagadhatják és félbeszakíthatják.

Technikai problémák előfordulhatnak, nem tudunk garanciát vállalni, hogy mindenkinél tökéletesen működik a foglalási rendszer. Foglalás után visszaigazoló emailt kell kapnod.
A fotózáson való részvétellel hozzájárulsz, hogy kép- és videófelvétel készüljön rólad a rendzvény helyszínén, amit publikálhatunk az oldalainkon.

Regisztrációs díj: 1000 Ft, melyet a fotózás megkezdése előtt a helyszínen kell rendezni.
Kérhetsz dupla időt (+1000 Ft), vagy akár tripla időt (+2000 Ft) is, hogy még nyugisabb legyen a fotózás.

Az elkészült képekből rendelhetsz is majd utólag, 5 képes csomag 8.500,- Ft, 10 képes csomag 12.500,- Ft, 20 képes csomag 19900 Ft, 30 képes csomag 26900 Ft.
Ha a helyszínen rendeled meg és fizeted ki a választott csomagot, akkor elengedjük a regisztrációs díjat és az ajándék képet is teljes felbontásban kapod meg (azaz +1 retusált képet kapsz a csomaghoz).

Természetesen itt is 100% garanciát vállalunk, ha bármi gond lenne visszafizetjük a regisztrációs díjat és a csomag árát.

Ha kérdésed lenne, keress minket: info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Ha minden világos, akkor itt tudsz időpontot foglalni, regisztráció után visszaigazolást kell kapnod  a megadott email címedre és telefonszámodra. Ha nem kapsz, akkor nem sikerült jelentkezned!

Loading...

Ilyen képek készülnek majd:

 

Kik vagyunk mi?
Andi és Peti
Vizslafotozas_Andi_Peti