Jótékonysági kutyafotózás a Hajógyárin – 2020.06.25.

Jótékonysági kutyafotózás az Eszkuláp Egyesület védencei megsegítéséért.

Az Eszkuláp csapata folyamatosan menti és veszi át a kutyákat az ország több részéről.

Rossz látni, ha egy számunkra kedves állatvédő szervezet a körülmények hatására rossz helyzetbe kerül és anyagi nehézségekkel küzd.

Szeretnénk a mentorprogramunk résztvevőivel segíteni a szervezetnek és kutyáinak és a tudásunkat felajánlani, hogy az így összegyűjtött összeggel tudjuk támogatni a kutyák ellátását.

A fotózás TELJES összegét az Eszkuláp Egyesületnek ajánljuk fel.

Foglalj időpontot a fotózásunkra és gyere el a Hajógyárira csütörtök este a kutyáddal pár közös és kutyás képre.

Helyszín: Hajógyári-sziget
Időpont: 2020.06.25. csütörtök 18:00-tól

A jótékonysági fotózás ára 20.000 Ft, amiért 5 csodálatos képet kapsz nagy felbontásban digitálisan. A fotózások kb. 40-45 percesek, négy tehetséges tanítványunk egyike fogja készíteni a képeket.

Mi fogunk fogadni, egész végig a helyszínen leszünk.
A fotózásra teljes garanciát vállalunk.

A fotózás árát a helyszínen is ki lehet fizetni, vagy előre elutalni, amelyik kényelmesebb számodra.
Eső esetén a fotózás elmarad, amiről haladéktalanul értesítünk, és az előre kifizetett díjat visszautaljuk.


A fotózást az Eszkuláp Egyesülettel közösen szervezzük, a teljes befizetett összeget az egyesület munkáját segíti.

Foglalj időpontot online

Loading...

Szívesen jönnél, de nem jó a mostani időpont? Iratkozz fel az értesítőnkre és szólunk, ha lesz még ilyen alkalom.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Két örökbefogadott kutyusom fotózásával kezdődött a szenvedélyem a fotózás iránt, és a Vizslafotózás mentorprogramjával lehetőséget kaptam, hogy magasabb szintre emeljem tudásomat.

Már régóta követem Péter munkáját és mindig csodáltam azért, hogy önzetlenül, időt és energiát nem sajnálva segít a rászoruló szervezeteknek. Most végre én is csatlakozhatok ehhez a küldetéshez, és izgatottan várom, hogy veletek közösen támogathassuk az Eszkuláp szervezet mentett kutyusait.

Papp Niki

A Vizslafotózás mentorprogramjában szerzett tudást nem is tudnám nagyszerűbb célra használni, mint egy jótékonysági kutyafotózásban való részvételre.

Azt gondolom, a képeimmel tudok a leghatékonyabb módon hozzájárulni a rászoruló kutyusok és az őket gondozó szervezetek segítéséhez. Eddig gazdikeresők fotózásával tehettem ezt meg, viszont most – ezen a jótékonysági fotózáson – a teljes bevétel felajánlásával az Eszkuláp Állatvédő Egyesület anyagi gondjain is enyhíthetünk valamelyest.

Bízom benne, hogy a Vizslafotózás kezdeményezése és az itt bemutatott képeink sokakat inspirálnak majd a részvételre, és közösen, ilyen formában is hozzá tudunk járulni az egyesület áldozatos munkájához.

Galló Gábor

“Frissen végzős fotósként tudtam, gyakorlatot kell szereznem, hiszen egy jogosítvány megszerzésénél sem mondhatod magabiztosan, hogy “jól és biztonságosan vezetsz”, csak azt, hogy megtanultad az alapokat!
Ekkor jöttek velem szembe Péterék, akikkel hosszasan egyeztetve éreztem, olyan nincs, hogy mi ne működjünk együtt 🙂

A VIzslafotózás mentorprogramon keresztül magas szintű aktivitással és profizmussal szembesültem… amit csinálnak, ahogy csinálják, amennyire csinálják, az páratlan minden tekintetben és tudtam, hogy “a legjobb helyen vagyok!”

Ez a jótékonysági fotózás is pont ilyen. Önzetlenül segítünk az Eszkuláp csapatának, hogy ők továbbra is segíthessenek a mentett kutyusokon, valamint enyhítsük a működésükkel járó terheiket.
Segítsünk, hogy Segithessenek! 🙂”

Dudás Andrea

„Képeimmel az együtt átélt, boldog pillanatokat szeretném emlékként átadni a gazdiknak, kutyaportré vagy közös kép formájában”  – ez az álom fogalmazódott meg bennem és ennek megvalósításában kapok óriási segítséget a Vizslafotózás Mentorprogramjának keretében. Az elmúlt hónapokban új látásmódot, új technikákat  sajátíthattam el, és ami a legfontosabb, hogy ezek az új ismeretek sok-sok mentorált gyakorlás során elmélyültek, megértek.

Nagyon megörültem Péter és Andi jótékonysági kutyafotózás kezdeményezésének, hiszen 4 kutya és egy „odaszegődött” 🙂cica gazdijaként mindig szívesen segítek állatvédő szervezeteknek, illetve az álmom megvalósításában is megtehetem az első lépést, egyúttal  a gazdikkal közösen támogathatjuk az Eszkuláp Állatvédő Egyesület védenceit. Már nagyon készülök az eseményre, várunk mindenkit szeretettel!”

Tass Anna

Csodáljátok meg a tanítványok képeit. Annyira büszkék vagyunk rájuk.
Dudás Andrea, Galló Gábor, Tass Anna, Papp Niki


Mi is az a Vizslafotózás mentorprogram?

Kati külföldről csatlakozott be a programba, jól összefoglalja miről is szól.

Kedves Andi és Peti,

Fura, hogy lassan a végén tartok a mentorságnak veletek és mégis olyan érzés, mintha csak múlt héten lett volna, hogy irtam egy gyors üzenetet nektek Facebookon, hogy vajon külföldön élőkkel is dolgoznátok-e együtt.

Köszönöm, hogy kiválasztottatok, hogy az összes tudásotokat beleteszitek minden órába és megoldjátok a 8 óra időkülönbséget is köztünk.

Visszanézve őrület, hogy mennyit tanultam ez alatt a néhány hét alatt… nemcsak technikailag, hanem önbizalom szempontjából is.

Köszönöm, hogy személyreszabott a program és arra forditatok időt és energiát, hogy nem sablon szerint épititek fel az órákat, hanem azokat a kérdéseket/szituációkat tárgyaljuk meg, amire nekem van szükségem.

Mészáros Kati – UTAH, Amerikai Egyesül Államok

A legtöbbet szeretnénk kihozni belőled. Megmutatjuk a lehetőségedet, rámutatunk az erősségeidre, motiválunk, melletted vagyunk, miközben lökdösünk kifelé a komfortzónádból, hogy minél előbb elérhesd a céljaidat.

“Kedves Andi és Péter! Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni! KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek! KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek! KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ! KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt! KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam! A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

Tass Anna

Itt olvashatsz többet a programunkról.

Vizslafotózás Falka