Vizslafotózás

Karácsonyi hangulatú családi fotózás az IKEA áruházban

Szomorú hírünk van.
A további fotózások elmaradnak a növekvő covid-os esetszámok és a kormányzati intézkedések miatt. 🙁

Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.


A fotózás kizárólag IKEA Family klubtagok részére elérhető, és előzetes jelentkezéshez kötött. Amennyiben a jelentkezés időpontjában még nem vagy IKEA Family klubtag, regisztrálj a www.ikea-family.hu oldalon vagy helyszínen a fotózás előtt az áruházi IKEA Family kioszkoknál. Az áruházban segítünk a regisztrációban.

Mi fog történni a fotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni gyerekedről, kutyádról, vagy rólatok közösen. Az elkészült képekből egy fotót választhatsz majd ki, amit digitálisan, nagy felbontásban, alap retusálással utólag meg is kapsz emailben digitális képeslap formájában.

A fotózás után 5 napon belül elküldjük az email címedre a webes album linkjét, ahova nézőkép formában lesznek feltöltve a képek (ezek a képek csak válogatáshoz lesznek megfelelőek, kis felbontású, nagy vízjeles képek, letölteni nem tudod).
5 napod van rá, hogy ebből az albumból választhatod ki azt az egy képet, amit választás követően 10 munkanapon belül digitálisan, nagy felbontásban, alap retussal megküldünk neked digitális képeslap formájában.

A képek nektek készülnek! Kizárólag az ajándék képet publikáljuk, amit te választhatsz ki.

FONTOS!

 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson.
 • A regisztrációs díjat az időpontfoglalás követően rögtön ki kell egyenlíteni a visszaigazoló emailben írtak szerint online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. Ha nem indítod el a tranzakciót 12 órán belül, akkor törölnünk kell az időpontodat. Készpénzes fizetésre nincsen lehetősége.
 • Lemondani a fotózást 72 órával az időpontod előtt lehetséges.
 • Időpontot nem lehet átadni másnak.
 • Amennyiben valamilyen kormányzati intézkedés miatt nem lehet megtartani a fotózást, abban az esetben a regisztrációs díjat visszafizetjük.
 • Nem foglalhatsz több időpontot! Egy család csak egy időpontot foglalhat.
 • Az egy ajándék képen felül is kérhetsz utólag digitális képet, ha szeretnél 2990 Ft/kép áron.
 • Csak az egy, általad választott ajándék képeket publikáljuk, a többi kép kizárólag nektek készülnek.
 • A fotózáson sok kutya fog részt venni. Ha allergiás vagy az állatszőrre, vagy nem szereted a kutyákat, akkor ezt a fotózást most nem ajánljuk neked.
 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • A kutya oltási könyvét mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Kérünk, hogy ápolt, tiszta kutyával érkezz rövid pórázon. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.

A részletes tájékoztatót ITT találod.

A foglalást minél előbb fejezd be, mert a rendszer csak bizonyos ideig tartja a kiválasztott időpontot. Ha nem sikerül időben befejezni a foglalást, akkor idő túllépés miatt felszabadítja a kiválasztott időpontot, a foglalásod érvénytelen lesz.

A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod és rögtön ki kell egyenlíteni a regisztrációs díjat online barnkkártyával, vagy utalással. Részleteket emailben kapod meg foglalás után.

Ha nem kaptál e-mailt és SMS-t, akkor nem sikerült a foglalásod. A legtöbbször időtúllépés miatt szokott ez megtörténni. Sajnos technikai probléma is előrefordulhat, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

IDŐPONTFOGLALÁS

Szomorú hírünk van.
A további fotózások elmaradnak a növekvő covid-os esetszámok és a kormányzati intézkedések miatt. 🙁

Kiket várunk a fotózásra:

– családokat, legyenek azok bármilyen összetételűek, álljanak bármennyi főből
– azokat, akik ha nem is ismernek minket, de veszi a fáradságot és utánanéznek, hogy kik vagyunk
– akik egy jó hangulatú fotózásra vágynak, és megbíznak bennünk
– akik tudják, hogy nem kattingatunk, mindent okkal kérünk és csinálunk
– akiknél a kutya családtag
– akik olyan képekre vágynak, amin valóban vagytok, mindenféle manír nélkül
– akik nyitottak és elfogadóak
– akiket nem zavar a kutyaszőr

Mikor nem ajánljuk a fotózást:

– ha nem tudod elfogadni, hogy az emberek sokszínűek, a család mindenkinek mást jelent, a család bármilyen összetételű lehet
– ha nem nem érdekel, hogy kik vagyunk és mit csináltunk eddig
– ha nem akarsz partner lenni a fotózásban
– ha vissza akarsz élni a kedvezményes lehetőséggel
– ha nem tudod elfogadni, hogy mi mindenkivel tegeződünk
– ha nem szereted a kutyákat
– ha zavar a kutyaszőr, vagy allergiás vagy rá

Miért jelentkeznek a családok a fotózásra?

Nagyon szeretem azt, amit a kutyafotózás területén képviseltek 🙂 imádom a képek hangulatát, hogy nem mesterkélt. És persze bármikor örülök egy egy profi fotónak a kutyákról :))

Nagyon szeretem ezen fotózasaitok hangulatát, és persze Ikea-ba is rendszeresen járunk a kutyákkal.”

Plusz pont, hogy nem vagyunk nagy fotózásra járók, így az 5 perces lehetőség nekünk ideális. 🙂 karácsonyi meglepetésnek adnám a képet 🙂

Rég óta vágyunk rá, hogy profi fotók készüljenek rólunk kis Kedvencünkkel. Sajnos nem tudjuk meddig lesz még velünk a kutyánk, ezért most mindenképp szeretnénk megragadni az alkalmat.

Mert szeretnék egy jó hangulatú fotózáson részt venni 🙂

Nagyon szeretem a Vizslafotózás hangulatát.

Már egy ideje követlek titeket és nagyon tetszenek a képek, amiket készítetek, úgyhogy minden ilyen lehetőséget figyelek és igyekszem kihasználni. A kutyám szerintem nagyon szép, de nekem sosem hagyja hogy fotózzam, úgyhogy inkább rábízom a profikra.

Imádom a vizslafotózás képeit.

Idén fogadtuk örökbe a 2. agarunkat, nagyon jó lenne karácsonyra egy – két szuper fotó. Az IKEA meg örök kedvenc, remek lenne így egyben az egész! 🙂

A mostani kutyánk idén került hozzánk most már ő is a családunk tagja. Nincsen még közös képünk vele és a fotóval a nagyszüleimet szeretném karácsonyra megajándékozni. Korábban ők vigyáztak Lénára, sajnos most már a koruknál és állapotuknál fogva, nem tudnak mindent megadni neki. Szeretném, ha a képet nézegetve örömmel telne meg a szívük.

Már voltunk nálatok a stúdióban, és nagyon élveztük, így ezt a lehetőséget sem hagynánk ki!

Kérdésed maradt?

Miért imádják a gazdik a fotózásainkat?

– mi értjük és képeinken meg is mutatjuk a kutyák személyiségét,
– mi igazi érzelmeket és őszinte pillanatokat örökítünk meg,
– velünk jó élmény a fotózás, mert gondoskodunk a családias hangulatról, érzelmileg is biztonságos környezetről,
– nálunk a gazdi és a kutyus is önmaga lehet, hisszük, hogy a tökéletlen a tökéletes,
– hiszen mi magunk is elsősorban emberek vagyunk, és csak aztán fotósok.

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • A képek közül nem kötelező választani, amennyiben egy kép sem tetszik, a ki nem választott képeket töröljük. A törölt képek sehol, semmilyen formában nem lesznek kommunikálva.
 • Csak az ajándék képet publikálhatjuk a Vizslafotózás, vagy IKEA oldalaikon, a többi kép nem kerül ki sehova.
 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben a webes album linkjét, ahol elérhető lesz az összes kép nézőkép formában.
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Peti – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420


Már a hat ilyen fotózásunk volt az IKEA áruházakban.

Ezt írták korábbi IKEA-s fotózásokról:

Mindig IS kedvesek! 🙂 Odaadóan, szívből csinálják és ezt a szeretetet át is adják! A képeken is látszik a profizmus mellett, hogy szívügyük a kutyázás és a fotózás. 5 perc felszabadult, vidám fotózás volt ahonnan vigyorogva jöttem el. Köszönöm nektek! 🙂

“Az előző IKEÁs fotozásról lemaradtam, ezért nagyon örültem, hogy most sikerült időpontot foglalnom! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Andi és Peti nagyon kedves, és látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! 🙂 Szuper élmény volt, köszönöm. Pacsi és üdv: Zulu, Csilla”

Talán fura -és nem hízelgésből ám- de valahogy nekünk mindig minden tetszik! Szeretem, ahogy gyülekeznek a kutyusok és szépen sorban pózolnak a gép előtt, kvázi simán el tudnék bámészkodni mellettetek akár órákon át. Peti, folyamatosan karban tartjuk az izmaidat, mert ennyit pattogni körülöttünk kemény meló és mindig köszi Andinak a kedves fogadtatást és figyelmes terelgetést. Ja és külön jó, hogy előtte még emlékeztetőt is küldötök, véletlenül se maradjunk le a fotózásról. Szóval szuper páros vagytok és imádom amit és ahogy csináljátok !

Minden alkalommal meghatódva nézzük a képeket,annyira fantasztikusak.Még rólam is lehet jó képeket csinálni:)Nem tudtok hibázni:)Ez már függőség,úgy érezzük:)Nem tudunk betelni vele,ismét.Köszönjük,köszönjük nektek:)S a java még hátra van:)

A fotózáson realizáltuk, hogy a kutyánk talán otthon fotogén, de profi körülmények között mégsem tudja produkálni magát. Ettől függetlenül illetve épp emiatt örülünk, hogy lettek nagyon szuper képeink. Alapvetően minden nagyon profi volt ; ahogy bántok a gazdikkal és kutyusokkal, a türelem, a szakértelem, a hivatás szeretete, szépek a beállítások, jók az elkapott pillanatok, és szép a képminőség. Nagyon jó élmény volt. Még a férjem is rábólintana még egy ilyen alkalomra a kezdeti tiltakozás ellenére 🙂


Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a felszabaduló időpontokról, következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.
Andi és Peti – Vizslafotózás
+36304361420
info@vizslafotozas.hu


A korábban tartott IKEA kutyafotózások is nagy sikerűek voltak, a helyek mindig nagyon hamar beteltek.