Anyák-napi fotózás a soroksári IKEA áruházban


Odavagy az egyszerűen nagyszerű IKEA-s hangulatért, a frappáns megoldások lázba hoznak? 😊

Egy nem mindennapi izgalmas kalandra hívunk! Itt a lehetőség, hogy egy hamisítatlan “ikeás” enteriőrben örökítsünk meg Téged és Családod – kiváltképp ha határozottan nálad is a kutya a családod része!

Közel 10 év tapasztalat után a kutya fotózásban, most ismét fotózást tartunk az IKEA áruházakban – nincs is ennél jobb apropó, mint az Anyák Napja!

Éld át te is a hamisíthatatlan Vizslafotózás élményt egy különleges helyen, mint ahogy már több száz család is az elmúlt években, akikről örök emléket készítettünk csupán pár perc alatt!

– Mi értjük és képeinken meg is mutatjuk a kutyák személyiségét.
– Mi igazi érzelmeket és őszinte pillanatokat örökítünk meg.
– Velünk jó élmény a fotózás, mert gondoskodunk a családias hangulatról, érzelmileg is biztonságos környezetről.
– Nálunk a gazdi és a kutyus is önmaga lehet, hisszük, hogy a tökéletlen a tökéletes.
– Hiszen mi magunk is elsősorban emberek vagyunk, és csak aztán fotósok.

Mi fog történni a fotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni rólatok. Az elkészült képekből egy fotót választhatsz majd ki, amit digitálisan, nagy felbontásban, alap retusálással utólag meg is kapsz emailben, digitálisan.

A fotózás után 5 napon belül elküldjük az email címedre a webes album linkjét, ahova nézőkép formában lesznek feltöltve a képek (ezek a képek csak válogatáshoz lesznek megfelelőek, kis felbontású, nagy vízjeles képek, letölteni nem tudod).
5 napod van rá, hogy ebből az albumból választhatod ki azt az egy képet, amit választás követően 10 munkanapon belül digitálisan, nagy felbontásban, alap retussal megküldünk neked digitálisan, emailben.

A képek nektek készülnek! Kizárólag az ajándék képet publikáljuk, amit te választhatsz ki.

3 leggyakoribb kérdés amit kapunk az IKEA-s fotózásokkal kapcsolatban:

1. ❓ Lehet-e csak egyedül kutyával jönni?
Természetesen, hisz tudjátok, hogy nálunk mindenféle család forma ugyanolyan értékes!
Ha Ti kettesben éltek a kutyáddal, vagy úgy alakul, hogy ketten jönnétek semmi akadálya! Foglaljatok nyugodtan egy számotokra megfelelő időpontot!

2. ❓Lehet-e hogy csak a kutya szerepel a képeken?
Emiatt se aggódjatok! Mi nagyon szívesen csak a kutyádat is megörökítjük az IKEA-s feelingben. Semmi sem kötelező, ahogy az sem, hogy Te is rajta legyél a képeken!

3. ❓ 5 perc?? Mégis mire elég az?
Az Örs vezér téri fotózáson átlagosan 75 db kép készült 5 perc alatt egy családról/kutyáról!
Azért is elég az 5 perc, mert nagyon gyorsan dolgozunk, ez már a 9. ilyen fotózásunk lesz! Eddig sosem fordult elő, hogy valaki keveselte volna az elkészült képek mennyiségét.
…és persze visszük magunkkal a közel 10 év rutinját, amelyet több, mint 5000 család fotózása során szereztünk.

A fotózás kizárólag IKEA Family klubtagok részére elérhető, és előzetes jelentkezéshez kötött. Amennyiben a jelentkezés időpontjában még nem vagy IKEA Family klubtag, regisztrálj a www.ikea-family.hu oldalon vagy helyszínen a fotózás előtt az áruházi IKEA Family kioszkoknál. Az áruházban segítünk a regisztrációban.

FONTOS!

 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson.
 • A regisztrációs díjat az időpontfoglalás követően rögtön ki kell egyenlíteni a visszaigazoló emailben írtak szerint online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. Ha nem indítod el a tranzakciót 12 órán belül, akkor törölnünk kell az időpontodat. Készpénzes fizetésre nincsen lehetősége.
 • Lemondani a fotózást 72 órával az időpontod előtt lehetséges.
 • Időpontot nem lehet átadni másnak, nem lehet módosítani, következő fotózásra átvinni.
 • Amennyiben valamilyen kormányzati intézkedés miatt nem lehet megtartani a fotózást, abban az esetben a regisztrációs díjat visszafizetjük.
 • Nem foglalhatsz több időpontot! Egy család csak egy időpontot foglalhat.
 • Az egy ajándék képen felül is kérhetsz utólag digitális képet, ha szeretnél 3000 Ft/kép áron.
 • Csak az egy, általad választott ajándék képeket publikáljuk, a többi kép kizárólag nektek készülnek.
 • A fotózáson sok kutya fog részt venni. Ha allergiás vagy az állatszőrre, vagy nem szereted a kutyákat, akkor ezt a fotózást most nem ajánljuk neked.
 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • A kutya oltási könyvét mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Kérünk, hogy ápolt, tiszta kutyával érkezz rövid pórázon. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.

A részletes tájékoztatót ITT találod.

A foglalást minél előbb fejezd be, mert a rendszer csak bizonyos ideig tartja a kiválasztott időpontot. Ha nem sikerül időben befejezni a foglalást, akkor idő túllépés miatt felszabadítja a kiválasztott időpontot, a foglalásod érvénytelen lesz.

A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod és rögtön ki kell egyenlíteni a regisztrációs díjat online barnkkártyával, vagy utalással. Részleteket emailben kapod meg foglalás után.

Ha nem kaptál e-mailt és SMS-t, akkor nem sikerült a foglalásod. A legtöbbször időtúllépés miatt szokott ez megtörténni. Sajnos technikai probléma is előrefordulhat, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

IDŐPONTFOGLALÁS

Kiket várunk a fotózásra:

– családokat, legyenek azok bármilyen összetételűek, álljanak bármennyi főből
– azokat, akik ha nem is ismernek minket, de veszi a fáradságot és utánanéznek, hogy kik vagyunk
– akik egy jó hangulatú fotózásra vágynak, és megbíznak bennünk
– akik tudják, hogy nem kattingatunk, mindent okkal kérünk és csinálunk
– akiknél a kutya családtag
– akik olyan képekre vágynak, amin valóban vagytok, mindenféle manír nélkül
– akik nyitottak és elfogadóak
– akiket nem zavar a kutyaszőr

Mikor nem ajánljuk a fotózást:

– ha nem tudod elfogadni, hogy az emberek sokszínűek, a család mindenkinek mást jelent, a család bármilyen összetételű lehet
– ha nem nem érdekel, hogy kik vagyunk és mit csináltunk eddig
– ha nem akarsz partner lenni a fotózásban
– ha vissza akarsz élni a kedvezményes lehetőséggel
– ha nem tudod elfogadni, hogy mi mindenkivel tegeződünk
– ha nem szereted a kutyákat
– ha zavar a kutyaszőr, vagy allergiás vagy rá

Miért jelentkeznek a családok a fotózásra?

Nagyon szeretem azt, amit a kutyafotózás területén képviseltek 🙂 imádom a képek hangulatát, hogy nem mesterkélt. És persze bármikor örülök egy egy profi fotónak a kutyákról :))

Nagyon szeretem ezen fotózasaitok hangulatát, és persze Ikea-ba is rendszeresen járunk a kutyákkal.”

Plusz pont, hogy nem vagyunk nagy fotózásra járók, így az 5 perces lehetőség nekünk ideális. 🙂 karácsonyi meglepetésnek adnám a képet 🙂

Rég óta vágyunk rá, hogy profi fotók készüljenek rólunk kis Kedvencünkkel. Sajnos nem tudjuk meddig lesz még velünk a kutyánk, ezért most mindenképp szeretnénk megragadni az alkalmat.

Mert szeretnék egy jó hangulatú fotózáson részt venni 🙂

Nagyon szeretem a Vizslafotózás hangulatát.

Már egy ideje követlek titeket és nagyon tetszenek a képek, amiket készítetek, úgyhogy minden ilyen lehetőséget figyelek és igyekszem kihasználni. A kutyám szerintem nagyon szép, de nekem sosem hagyja hogy fotózzam, úgyhogy inkább rábízom a profikra.

Imádom a vizslafotózás képeit.

Idén fogadtuk örökbe a 2. agarunkat, nagyon jó lenne karácsonyra egy – két szuper fotó. Az IKEA meg örök kedvenc, remek lenne így egyben az egész! 🙂

A mostani kutyánk idén került hozzánk most már ő is a családunk tagja. Nincsen még közös képünk vele és a fotóval a nagyszüleimet szeretném karácsonyra megajándékozni. Korábban ők vigyáztak Lénára, sajnos most már a koruknál és állapotuknál fogva, nem tudnak mindent megadni neki. Szeretném, ha a képet nézegetve örömmel telne meg a szívük.

Már voltunk nálatok a stúdióban, és nagyon élveztük, így ezt a lehetőséget sem hagynánk ki!


Már hét ilyen fotózásunk volt az IKEA áruházakban.

Ezt írták korábbi IKEA-s fotózásokról:

Mindig IS kedvesek! 🙂 Odaadóan, szívből csinálják és ezt a szeretetet át is adják! A képeken is látszik a profizmus mellett, hogy szívügyük a kutyázás és a fotózás. 5 perc felszabadult, vidám fotózás volt ahonnan vigyorogva jöttem el. Köszönöm nektek! 🙂

“Az előző IKEÁs fotozásról lemaradtam, ezért nagyon örültem, hogy most sikerült időpontot foglalnom! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Andi és Peti nagyon kedves, és látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! 🙂 Szuper élmény volt, köszönöm. Pacsi és üdv: Zulu, Csilla”

Talán fura -és nem hízelgésből ám- de valahogy nekünk mindig minden tetszik! Szeretem, ahogy gyülekeznek a kutyusok és szépen sorban pózolnak a gép előtt, kvázi simán el tudnék bámészkodni mellettetek akár órákon át. Peti, folyamatosan karban tartjuk az izmaidat, mert ennyit pattogni körülöttünk kemény meló és mindig köszi Andinak a kedves fogadtatást és figyelmes terelgetést. Ja és külön jó, hogy előtte még emlékeztetőt is küldötök, véletlenül se maradjunk le a fotózásról. Szóval szuper páros vagytok és imádom amit és ahogy csináljátok !

Minden alkalommal meghatódva nézzük a képeket,annyira fantasztikusak.Még rólam is lehet jó képeket csinálni:)Nem tudtok hibázni:)Ez már függőség,úgy érezzük:)Nem tudunk betelni vele,ismét.Köszönjük,köszönjük nektek:)S a java még hátra van:)

A fotózáson realizáltuk, hogy a kutyánk talán otthon fotogén, de profi körülmények között mégsem tudja produkálni magát. Ettől függetlenül illetve épp emiatt örülünk, hogy lettek nagyon szuper képeink. Alapvetően minden nagyon profi volt ; ahogy bántok a gazdikkal és kutyusokkal, a türelem, a szakértelem, a hivatás szeretete, szépek a beállítások, jók az elkapott pillanatok, és szép a képminőség. Nagyon jó élmény volt. Még a férjem is rábólintana még egy ilyen alkalomra a kezdeti tiltakozás ellenére 🙂


Kérdésed maradt?

Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a felszabaduló időpontokról, következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.A korábban tartott IKEA kutyafotózások is nagy sikerűek voltak, a helyek mindig nagyon hamar beteltek.

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • A képek közül nem kötelező választani, amennyiben egy kép sem tetszik, a ki nem választott képeket töröljük. A törölt képek sehol, semmilyen formában nem lesznek kommunikálva.
 • Csak az ajándék képet publikálhatjuk a Vizslafotózás, vagy IKEA oldalaikon, a többi kép nem kerül ki sehova.
 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben a webes album linkjét, ahol elérhető lesz az összes kép nézőkép formában.
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Peti – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420