Vizslafotózás

Kutyafotózás a soroksári IKEA áruházban

Jelentkezz kedvenceddel a május 13-14-én a soroksári IKEA áruházban tartandó szuper kutyafotózásra!

A fotózás kizárólag IKEA FAMILY klubtagok részére elérhető, és előzetes jelentkezéshez kötött. Amennyiben a jelentkezés időpontjában még nem vagy IKEA FAMILY klubtag, regisztrálj a www.ikea-family.hu (linket alá tenni: https://www.ikea-family.hu/legyel-tag) oldalon vagy helyszínen a fotózás előtt az áruházi IKEA FAMILY kioszkoknál. Az áruházban segítünk a regisztrációban.
Fotózásra a regisztrációs díj 990,- Ft.

Mi fog történni a kutyafotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni kedvencedről vagy rólatok közösen. Az elkészült képekből egy fotót választhatsz majd ki, amit digitálisan, nagy felbontásban, alap retusálással utólag meg is kapsz.
A fotózás után 5 napon belül elküldjünk az email címedre a webes album linkjét. Ebből az albumból választhatod ki azt az egy képet, amit 10 munkanapon belül digitálisan, nagy felbontásban, alap retussal megküldünk neked.

FONTOS!

 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • Az oltási könyvet mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Kérünk, hogy ápolt, tiszta kutyával érkezz. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.
 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson.
 • A 990,- Ft-os regisztrációs díjat az időpontfoglalás követő 24 órán belül ki kell egyenlíteni a visszaigazoló emailben írtak szerint online bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással.
 • Figyelj, hogy egy gazdi csak egy időpontot foglalhat és egy kutya is csak egy időpontra jöhet. Egy időpontra jöhettek többen, több kutyával.

A foglalást minél előbb fejezd be, mert mindig nagy az érdeklődés.
A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod. Ha nem kaptál, akkor nem sikerült jelentkezned. 🙁 Technikai problémák sajnos előfordul, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Sajnos már nincs szabad időpont! 🙁

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • A képek közül nem kötelező választani, amennyiben egy kép sem tetszik, a ki nem választott képeket töröljük. A törölt képek sehol, semmilyen formában nem lesznek kommunikálva.
 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben a webes album linkjét, ahol elérhető lesz az összes kép nézőkép formában.
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • A fotózás megkezdése előtt hozzájárulhatsz, hogy az általad kiválasztott képet a későbbiekben online és offline kampányunkban felhasználhassuk, illetve harmadik félként a soroksári IKEA áruház dekorációs célra az áruházban felhasználhassa. A hozzájárulás nem kötelező.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Peti – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420


 


Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a felszabaduló időpontokról, következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.


Próbáld ki a fotózásunkat a műtermünkben!

Ha nem jó az időpont, vagy már nincsen szabad időpont az IKEA-s fotózásra, akkor érdemes kipróbálnod a műtermi fotózásunkat.

Gyere el az egyik nyílt napunkra a műtermünkbe! Klikk a részletekért.

Kik vagyunk mi?

Andi és Peti vagyunk, egy rettentően kutyás házaspár, két vizslánkkal, Fügével és Oszival élünk együtt családként.

6 éve kezdődött minden, amikor a saját kutyáinkat kezdtük el fotózni, a készített képek annyira tetszett mindenkinek, hogy komolyabban kezdtünk el foglalkozni és immár 3 éve a kutyafotózás a fő hivatásunk.
A Vizslafotózás név a kezdetekkor választottuk a két vizslánk, Füge és Oszi miatt, a név ugyan megmaradt, de természetesen nem csak vizslákat fotózunk.
Ha szeretnél még rólunk többet olvasni, akkor itt tudsz: www.vizslafotozas.hu/rolunk

Andi és Peti – Vizslafotózás
+36304361420
info@vizslafotozas.hu

 


A korábban tartott IKEA kutyafotózások is nagy sikerűek voltak.