Vizslafotózás

Karácsonyi hangulatú kutyafotózás a budaörsi IKEA áruházban

Jelentkezz kedvenceddel a november 11-12-én a budaörsi IKEA áruházban tartandó szuper kutyafotózásra!

A fotózás kizárólag IKEA Family klubtagok részére elérhető, és előzetes jelentkezéshez kötött. Amennyiben a jelentkezés időpontjában még nem vagy IKEA Family klubtag, regisztrálj a www.ikea-family.hu oldalon vagy helyszínen a fotózás előtt az áruházi IKEA Family kioszkoknál. Az áruházban segítünk a regisztrációban.

Mi fog történni a kutyafotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni kedvencedről vagy rólatok közösen. Az elkészült képekből egy fotót választhatsz majd ki, amit digitálisan, nagy felbontásban, alap retusálással utólag meg is kapsz.
A fotózás után 5 napon belül elküldjünk az email címedre a webes album linkjét. Ebből az albumból választhatod ki azt az egy képet, amit 10 munkanapon belül digitálisan, nagy felbontásban, alap retussal megküldünk neked.
A részletes tájékoztatót ITT találod.

FONTOS!

 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • Az oltási könyvet mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Kérünk, hogy ápolt, tiszta kutyával érkezz. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.
 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson. Egy időpontra három gazdi tud beregisztrálni.
 • A regisztrációs díjat az időpontfoglalás követően rögtön ki kell egyenlíteni a visszaigazoló emailben írtak szerint online bankkártyás fizetéssel. Ha nem indítod el a tranzakciót 12 órán belül, akkor törölnünk kell az időpontodat.
 • Lemondani a fotózást 48 órával az időpontod előtt lehetséges.
 • Figyelj, hogy egy gazdi csak egy időpontot foglalhat és egy kutya is csak egy időpontra jöhet. Egy időpontra jöhettek többen, több kutyával.

A foglalást minél előbb fejezd be, mert mindig nagy az érdeklődés.

A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod és rögtön ki kell egyenlíteni a regisztrációs díjat.

Ha nem kaptál e-mailt, akkor nem sikerült jelentkezned, SMS-ben ellenőrizd az e-mail címedet. Technikai problémák sajnos előfordulhatnak, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Sajnos már nincs szabad időpontunk 🙁

Az Örs vezér téri fotózásra már nincsen szabad időpont.

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • A képek közül nem kötelező választani, amennyiben egy kép sem tetszik, a ki nem választott képeket töröljük. A törölt képek sehol, semmilyen formában nem lesznek kommunikálva.
 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben a webes album linkjét, ahol elérhető lesz az összes kép nézőkép formában.
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Peti – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420


Ez már a hatodik fotózásunk lesz az IKEA áruházban.

Ezt írták korábbi fotózásokról:

Dorina, Nelly és Hézi

Mindig IS kedvesek! 🙂 Odaadóan, szívből csinálják és ezt a szeretetet át is adják! A képeken is látszik a profizmus mellett, hogy szívügyük a kutyázás és a fotózás. 5 perc felszabadult, vidám fotózás volt ahonnan vigyorogva jöttem el. Köszönöm nektek! 🙂

“Az előző IKEÁs fotozásról lemaradtam, ezért nagyon örültem, hogy most sikerült időpontot foglalnom! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Andi és Peti nagyon kedves, és látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! 🙂 Szuper élmény volt, köszönöm. Pacsi és üdv: Zulu, Csilla”

Talán fura -és nem hízelgésből ám- de valahogy nekünk mindig minden tetszik! Szeretem, ahogy gyülekeznek a kutyusok és szépen sorban pózolnak a gép előtt, kvázi simán el tudnék bámészkodni mellettetek akár órákon át. Peti, folyamatosan karban tartjuk az izmaidat, mert ennyit pattogni körülöttünk kemény meló és mindig köszi Andinak a kedves fogadtatást és figyelmes terelgetést. Ja és külön jó, hogy előtte még emlékeztetőt is küldötök, véletlenül se maradjunk le a fotózásról. Szóval szuper páros vagytok és imádom amit és ahogy csináljátok !

Minden alkalommal meghatódva nézzük a képeket,annyira fantasztikusak.Még rólam is lehet jó képeket csinálni:)Nem tudtok hibázni:)Ez már függőség,úgy érezzük:)Nem tudunk betelni vele,ismét.Köszönjük,köszönjük nektek:)S a java még hátra van:)

A fotózáson realizáltuk, hogy a kutyánk talán otthon fotogén, de profi körülmények között mégsem tudja produkálni magát. Ettől függetlenül illetve épp emiatt örülünk, hogy lettek nagyon szuper képeink. Alapvetően minden nagyon profi volt ; ahogy bántok a gazdikkal és kutyusokkal, a türelem, a szakértelem, a hivatás szeretete, szépek a beállítások, jók az elkapott pillanatok, és szép a képminőség. Nagyon jó élmény volt. Még a férjem is rábólintana még egy ilyen alkalomra a kezdeti tiltakozás ellenére 🙂

 


Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a felszabaduló időpontokról, következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.


 

Próbáld ki a fotózásunkat a műtermünkben!

Ha nem jó az időpont, vagy már nincsen szabad időpont az IKEA-s fotózásra, akkor érdemes kipróbálnod a műtermi fotózásunkat.

Gyere el az egyik nyílt napunkra a műtermünkbe! Klikk a részletekért.

Kik vagyunk mi?

Andi és Peti vagyunk, egy rettentően kutyás házaspár, két vizslánkkal, Fügével és Oszival élünk együtt családként.

6 éve kezdődött minden, amikor a saját kutyáinkat kezdtük el fotózni, a készített képek annyira tetszett mindenkinek, hogy komolyabban kezdtünk el foglalkozni és immár 3 éve a kutyafotózás a fő hivatásunk.
A Vizslafotózás név a kezdetekkor választottuk a két vizslánk, Füge és Oszi miatt, a név ugyan megmaradt, de természetesen nem csak vizslákat fotózunk.
Ha szeretnél még rólunk többet olvasni, akkor itt tudsz: www.vizslafotozas.hu/rolunk

Andi és Peti – Vizslafotózás
+36304361420
info@vizslafotozas.hu

 


A korábban tartott IKEA kutyafotózások is nagy sikerűek voltak.