Időpontfoglalás MINI

Időpontfoglalás – MINI kutyafotózás

Régóta gondolkozol, hogy milyen jó lenne megörökíteni a kutyáddal közös pillanatokat, azokat amiket évek múlva is szívesen nézel vissza?
Vágyakozva nézted barátaidat, akik már részt vettek ilyenben, de vannak kétségeid, hogy biztosan neked való egy ilyen program?
Mi van, ha a kutyám nem tud viselkedni?
Mi van, ha nem tudom elengedni magam?
Rólam még senki sem készített jó képeket!

Ha mindezek felmerültek benned, akkor itt a helyed nálunk. Bebizonyítjuk, hogy kötetlen, baráti légkörben, rövid idő alatt is szuper képek készülnek rólatok.
Ezek a percek kizárólag rólatok fognak szólni.

A Mini csomagokra előre megvásárolt utalvánnyal tudsz jönni érvényességi időn belül.

Mini csomagokra a várólista másfél-két hónapos, ha azt szeretnéd, hogy mi fotózzunk.

A tanítványainkhoz viszont 1-2 héten belül tudunk már adni időpontot. A fotózásokon végig jelen leszünk és ugyan azt a minőséget kapod, ráadásul hosszabb a fotózás is.

Telefonon tudsz időpontot foglalni. Hívj minket! +36 30 436 1420


Prémium csomagra itt tudsz foglalni időpontot: KLIKK a részletekért


Mit mondanak, akik már voltak nálunk?

Kedves Andipeti és Petiandi! <3 Csak gratulálni tudok Nektek végeláthatatlanul a sok lelkesedésetekért, profizmusotokért és az égető fokon izzó energiátokért! Tudtam, hogy biztos nagyon érdekes és élvezetes lesz, de mégis meglepett, hogy mennyire másként volt izgalmas és változatos! A szervezéssel és előkészítéssel kapcsolatos minden részletre kiterjedő informálásotok is csodálatraméltó: a térkép, az emlékeztető e-mail, sms, mérhetetlen figyelmességre vall!

Jól éreztük magunkat, tetszett a türelmes, profi hozzáállás. Látszott rajtatok, hogy nagyon szeretitek a kutyákat!

Fantasztikusan éreztük magunkat a fotózás alatt! Daisy figyelmét Peti teljesen le tudta kötni (ami nagyon nagy szó), áradt belőletek a pozitivitás, és a kutyák iránti szeretet. Figyeltetek a kellékekre, a szőrtelenítésre az előző kutyusok után és arra, hogy tényleg minél több változatos kép beleférjen a 15 percbe.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a képeket! Egon be volt tojva de még így is sikerült sokat kihozni belőle Petinek köszönhetően, mindig nagyon kedvesek, lelkesek vagytok, nagyon jók az energiák, szerintem megyünk még 🙂 Köszi a sok jó képet, nehéz választani 🙂

Ilyen képek készülnek majd:


Kik vagyunk mi?


Andi és Péter – Vizslafotózás
info@vizslafotozas.hu
+36304361420


Adatvédelem:

  • A név és email cím megadására a fotózáshoz szükséges kommunikáció miatt szükséges
  • A megadott adatokat kizárólag a a fotózás lebonyolításához és kommunikációjához használjuk azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.
  • A megadott email címre, nem küldünk hírlevelet, semmiféle kéretlen tartalmat!
  • A fotózás változásairól haladéktalanul értesítünk a megadott elérhetőségeiden
  • Az közös gazdis képekből kizárólag az ajándék képet töltjük fel az oldalunkra.
  • Az elkészült képeket semmilyen formában nem értékesítjük, nem töltjük fel stock oldalakra!
  • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon tároljuk.