HDR fotózás

A HDR elmaradhatatlan része a Vizslafotózás hangulat!

Eszméletlenül jól éreztem magamat a fotózás során. Gyors és gördülékenyen ment, mindketten szörnyen szimpatikusak voltatok és az ajándékot külön köszönöm.
Azt hittem, egy kép se lesz jó, egy kép se fog tetszeni. Ehelyett az összeset imádom. Örök hála. Jövőre találkozunk a következő HDR-en 😀” – Udvarhelyi Alexandra

“A fotózás szuper volt. Nem volt erőltetett, túlzón beállított. Oldott hangulatban, rövid idő alatt rengeteg kép készült! Köszönjük!” – Gazda Nikolett

“Szuper volt a fotózás! Voltunk már párszor fotózáson máshol, ahol csak ránk volt szánva az 1-2 óra, de az össze sem hasonlítható a mostanival.
Igazi profi munka, ahogy dolgoztok!
Andi ahogy mindenkinek elmagyarázol mindent, türelmesen, kedvesen, Peti pedig egész nap kuporog, fekszik hogy megfelelő képek készüljenek ilyen rövid idő alatt is.
Ez valami fantasztikus teljesítmény!

Az pedig külön jól esett, hogy reggel voltunk fotózkodni, és mikor célba értünk Andi ismerősként gratulált. Köszönöm! “ – Kiss Andrea

“Szuper volt! Én meg nem pózoltam profi fotós előtt, és tetszik, ahogy instruáltok és csipogó játékokkal zsonglőrködtök, hogy a kis cukik figyelmet felhívjátok. 🙂
Remekül kezeltetek, menedzseltetek a sok jelentkezőt és a későket 😉
Figyeltek a nevekre – gazdit, kutyát nevükön szólítjátok. Sokkal személyesebb így.
Nagyon kedves ajándékkal tettetek emlékezetesebbé, hogy ott jártunk nálatok.” – Pötör Rita

“A fotózás szuper volt, nagyon vártuk és még jobban élveztük mint ahogy azt gondoltuk volna. :)”

“Nagyon köszönjük a munkátokat, fantasztikusak vagytok! És le a kalappal, hogy mindenkihez ilyen kedves volt a hozzáállásotok, és meg a lehetetlent is megcsináltátok!
Imádjuk a képeket! – Domján Mónika

“Nagyon tetszett a hangulat, az hogy ahhoz képest, hogy irtó sokan voltunk, mindenkire minőségi idő és odafigyelés jutott. Köszönjük szépen!” Varga Evelin

“Nagyon tetszett a fotózás, külön örültem, hogy több pózból fotóztatok.
Tetszett, hogy csináltatok külön kutya-gazdi és külön a kutyákról is képet.
Nagyon jó pillanatokat kaptatok el! 😊
Csak így tovább, a következő HDR-en is biztosan jövünk! ” – Pintér Nikolett

Fantasztikusan éreztem magam ❤ Nagyon szépen köszönjük a rengeteg munkát amit a versenyzőkért tesztek ❤” – Dancsecs Nikolett

HDR-Vizslafotozas_MI

Most nem Peti, hanem már a mentoráltak fotóznak. Többen leszünk, hogy a legkevesebbet kelljen várnod és minél több embert tudjunk lefotózni.

Ez egy új helyszín, így nem tudjuk milyen lesz a környezet, de a HDR csapat segítségével megpróbáljuk “HDResíteni”.

A fotózás pörgős és pont olyan hosszú, ami verseny után még kényelmes.

Regisztrációs díj: 1000 Ft, ami egy nagy felbontású képet tartalmaz.
A fotózáshoz az online regisztráció kötelező.


Regisztráció a fotózásra:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

 

Tudjuk, hogy nem tudod kiszámolni, hogy mikor érsz be, ezért csak tervezett időpontot kérünk. Érkezési sorrendbe lehet majd bejutni a fotózásra.
Ha többször jössz, akkor kérjük regisztrálj újból egy másik időpontra is.

Adatait biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik félnek. Jelentkezéseddel elfogadod a fotózás feltételeit és az addatvédelmi irányelveket.
A gomb megnyomásával regisztrálsz a fotózásra, de nem jár kötelezettséggel, a megadott emailre küldjük az információkat.

 • Most a menoráltjaink fognak fotózni
 • Regisztrációnként 1 képet adunk ajándékba, amit a fotós fog kiválasztani.
 • Többször is jöhetsz fotózásra, csak többször sorba kell állnod és annyiszor ki kell fizetned a regisztrációs díjat (1000 Ft/fotózás).
 • Max. két gazdinak ajánljuk a fotózást a korlátozott idő miatt.
 • Érkezési sorrendben lehet bejutni a fotózásra. Többen fognak fotózni, reméljük nem kell sokat várnod.
 • csak esőmentes időben tudunk fotózni. Ha esős idő várható, akkor a fotózás teljesen elmaradhat, ebben az esetben a regisztrációs díjakat visszautaljuk. Eső esetén szüneteltetnünk kell a fotózást, nagyobb eső esetén félbe is szakad!
 • Megválaszthatod, hogy ki csinálja a képedet.
 • Több kép fog készülni, ezek közül a fotós fogja kiválasztani a legjobbat, amit vasárnap éjfélig megkapsz.

Adatvédelem:

 • A név, email cím megadására a fotózáshoz szükséges kommunikáció miatt szükséges
 • A megadott adatokat kizárólag a a fotózás lebonyolításához és kommunikációjához használjuk azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.
 • A megadott email címre, nem küldünk semmiféle kéretlen tartalmat!
 • A fotózás változásairól haladéktalanul értesítünk a megadott elérhetőségeiden
 • Az elkészült képekből a legjobbakat a honlapunkra és Facebook oldalunkra is feltöltjük.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon tároljuk.

Vizslafotózás – Andi és Péter

Szeretettel várunk! 🙂
Andi és Peti – Vizslafotózás

+36 30 436 1420

Nem csak professzionális szinten csináljuk, hanem oktatjuk is a kutyafotózást.

MENTORÁLTJAINK:

Judit

“Több, mint 15 éve hobbi-fotózom. Ez egy olyan szenvedély, amit az örök kíváncsiság és alkotásvágy mozgat. Kíváncsiság a legújabb technikák megismerésére, új helyszínek, témák felfedezésére, inspiráló fotóstársak követésére. Az ember sosem tud elégedetten hátradőlni azzal a gondolattal, hogy nincs mit tanulnia tovább.

Az elvégzett amatőr fotósiskolák, a szakképzés, OKJ, a workshopok, az online platformok mind kiváló lehetőségei a magasszintű önképzésnek. Egy valami hiányzik belőlük: az az egyénre szabottság, ami viszont egy speciális érdeklődési terület, egy egyéni stílus esetében, vagy egy saját üzleti elképzelés megvalósításához elengedhetetlen.

Számomra ezt a hiányt pótolja a Vizslafotózás Mentorprogram.

Péter meglepő érzékkel, pedagógiai vénával, figyelemmel és türelemmel fordul a tanítványokhoz. Rengeteg elméleti feladat és gyakorlati lehetőség ömlik egyszerre ránk, aminek mindig van látható eredménye és tanulsága is egyben. Ezzel olyan lendületet ad az embernek, amivel kiteljesedhet a fotós pályáján, akár amatőr, akár professzionális szintre készül.”

Csicsi

Mindenkinek ajánlom a mentorprogramot, aki egy erős, intenzív gyakorlatot szeretne elsajátítani mind stúdió, mind pedig kültéri fotózás terén.

Kezdő fotós végzettséggel a zsebemben jelentkeztem a programra, de még csak véletlenül sem hittem volna, hogy ilyen hatalmas fejlődésen megyek keresztül a világítások, modell beállítások, valamint az egyéb fotózással kapcsolatos dolgokat illetően.

Ha attól tartanál, hogy miként fogsz kijönni Péterrel és Andival, akkor nagyon gyorsan engedd el minden kételyedet, mert elképesztően családias hangulatban, de mégis a szakmaiságot előtérbe helyezve zajlottak az online és a személyes (gyakorlati) találkozások is.

Egy őrülten jó kis csapatot sikerült alkotnunk a többi mentortársammal együtt, akikkel minden egyes alkalom nagyon szuper élményeket hagyott maga után. Ha azon gondolkozol, hogy miként és hol tudnál fejlődni a leggyorsabban és legprecízebben, valamint hol találod az erre legalkalmasabb embereket, akkor nem kérdés: Vizslafotózás

Anna

“Kedves Andi és Péter!
Szeretnék Nektek egy ÓRIÁSI KÖSZÖNETET mondani, hogy részt vehetek a programotokban! Minden egyes alkalommal nagyon sokat tanulok és nagyon élvezem minden percét! Sokszor hallottam, és én tényleg hiszek benne, hogy akkor tud az ember a legtöbbet tanulni, ha kilép abból a bizonyos konfort zónából. Sokszor tapasztalom ezt a konzultációk során, azonban a tegnapi nap tényleg nagyon kívül volt azon a bizonyos kényelmi zónából! KÖSZÖNÖM Nektek! Bevallom, a fotózások végén megfordult a fejemben: Úrítsen, ez nekem soha nem fog menni! Én itt feladom.. nagyon kemény volt a tegnapi nap számomra! Aztán nem engedtétek, hogy ezzel a gondolattal menjek haza, sokat beszélgettünk, ismét nagyon sokat tanultam tőletek! Egész éjszaka, szinte semmit sem aludtam, a fényképezések menete járt a fejemben..mit láttam, Ti hogyan csináltátok, én- mit hogyan csináltam, mi volt ebből a tanulság, mi az amit legközelebb másként csinálnék, hogyan tudok gyakorolni-gyakorolni és gyakorolni!

KÖSZÖNÖM, hogy megteremtettétek a lehetőséget, hogy tanulhatok Tőletek!
KÖSZÖNÖM, hogy önzetlenül és ilyen részletességgel adjátok át azt a tudást, amit ti megszereztetek!
KÖSZÖNÖM, hogy bármit, őszintén kérdezhetek Tőletek és mindig megkapom a választ!
KÖSZÖNÖM, hogy ilyen jól felépített, de személyre szabott programban vehetek részt!
KÖSZÖNÖM, hogy a felvételek alapján bármikor ” visszatérhetek” azokra a pontokra, ahol elakadtam!

A hét minden napján várom, hogy ismét órám legyen veled/veletek!”

Ha nem tudsz eljönni a megnyitóra, akkor külön fotózásra is szeretettel várunk.

170 nm-es kifejezetten kutyák fotózására kialakított műtermünk van Budapesten, a XIII. kerületben.

Kültéri, vagy műtermi fotózás csomagokkal várunk. Veresegyház-Vác-Dunakeszi régióban ingyenes kiszállás.
CSOMAGOK

Az IKEA-ban is óriási sikere volt a fotózásunknak, 600 gazdit és kutyát fotóztunk le.

Több híresség jött el hozzánk a kutyájával

Kovács Patrícia és Károly vizsla 🖤
Nánási Pál

Olvass bele a BLOGUNKba.

Olvass bele a BLOGUNKba.