Hard Dog Race Base

Kint leszünk a HDR Base-en is!

Már kezdetek óta aktív partnerei vagyunk a Hard Dog Race-nek, minden egyes alkalommal újabb és újabb ötlettel.

 

Nálunk már a fotózás is óriási élmény!

Ha szeretnél egy örök emlékkel hazatérni a versenyről, akkor foglalj időpontot és gyere el a sátrunkhoz egy vidám fotózásra.

“Kedves Andi, Peti! Először is szeretnénk megköszönni, hogy újra egy elképesztő élménnyel gazdagodtunk! Nekünk nem is lenne kerek a HDR nélkületek! Nagyon jó képek lettek, nagyon szépen köszönjük a plusz fotókat is! – Vahúr team”

Sajnos már nem tudsz online foglalni, nincsen szabad időpontunk, de a valószínű a helyszínen tudsz még regisztrálni.

Érdeklődj a sátrunknál!

 


 

Regisztrációnként egy képet már másnap webes felbontásban (1000 pixel, Vizslafotózás vízjelesen kapsz meg) ajándékba elküldnünk, amit mi választunk ki és feldolgozás után töltünk fel az online felületünkre.
+ egy képet gazdinként lehet választani majd, amit szintén webes felbontásban (1000 pixel, Vizslafotózás vízjelesen kapsz meg) küldünk át feldolgozás után.

A webes képek: 1000 pixel hosszabbik oldalú, jobb alsó sarokban Vizslafotózás vízjellel. Ezeket a képeket interneten tudod használni, illetve maximum 17×11 cm-es papírképet tudsz belőle nyomtatni. Ekkorák, ilyenek lesznek az átadott webes képek: https://album.vizslafotozas.hu/hdr

 

Minden problémát megpróbálunk kezelni a lehetőségeinkhez mérten, csak jelezd nekünk. 

 

Maximum 6 gazdi tud egyszerre jönni fotózásra. Úgy foglalj csoportos időpontot, hogy ugyan annyi idő rendelkezésre 1, illetve 6 főre is!
Junior versenyző esetén a kísérő (aki 18 éve felettinek kell lennie) regisztrálhat csak!

Most is lesz ingyenes fotózás is, de azt nem mi készítjük. A sátrunknál kell érdeklődni.

 

 


Andi és Peti – Vizslafotózás

+36 30 436 1420
info@vizslafotozas.hu