Hat éve


Füge és Oszi – 2012

Hat éve

A napokban beszélgettünk Petivel, tervezgettünk, hogyan, miben tudnánk fejlődni a jövőben, ezáltal pedig még többet adni nektek.
Ilyenkor mindig eszünkbe jut a kezdet, ami nélkül nem lennénk azok, akik ma vagyunk.

Hat év telt el a Vizslafotózàs születése óta. Tisztán emlékszünk a kezdeti szàrnypróbàlgatàsokra, a nehézségekre, félelmeinkre. A közös emlékek, a fotózások megannyi élménye azonban mindent felülír. Ma már csak mosolyogva gondolunk vissza az akkor hatalmasnak vélt akadályokra.

Maximálistàk vagyunk minden tekintetben, a kapcsolatfelvételtől kezdve a képek átadásáig a legmagasabb minőségre törekszünk. Azért, hogy elégedetten gondoljatok vissza ránk és örök élményt szerezzünk.

Aki eljön hozzánk a mi szellemiségünkből, személyiségünkből is kapni fog. Minden pozitív visszajelzés ezért is hatalmas öröm nekünk.
Nagyon sok visszatérő családdal találkozunk, és amire igazán büszkék vagyunk számos barátság szövődött az évek alatt.

Ami mára szintén összekapcsolható a nevünkkel az az állatvédelem. Örök szívügy számunkra. Nem divatból, nem üzleti fogasként, egyszerűen kötelességnek érezzük, hogy tegyünk.
Talán azért is, mert két vizslánk közül, Oszkár tálalt kutya. Peti 9 éve az autópálya mellől mentette meg. Egy percig sem volt kérdés, hogy velünk, nálunk a helye. Sokszor belegondolok, milyen élet várt volna rá másnál, mert rengeteg nehézségen vagyunk túl.

Amikor állatvédő szervezetek kérnek fel minket fotózásra, ezért sem kérdés, hogy segítünk. Rajtunk is múlik, mi is tehetünk egy szebb jövőért, egy boldog új kezdetért. Amikor gazdisodva térnek vissza hozzánk a volt kis védencek, csillogó tekintetükben egy kicsit mi is ott vagyunk. Ezek a pillanatok megfizethetetlenek.

Volt, hogy egy család hónapok óta keresett kutyáját az általunk készített kép alapján látták meg az állatvédő szervezet oldalán,így találtak újra egymásra. Ilyenkor mi is velük örülünk.

Nagy utat jártunk be idáig. Messze túlszárnyaltuk a kezdeti àlmainkat. Saját stúdió, magazin, előadások és rengeteg elégedett gazdi,akikkel együtt alkottunk maradandót.

Nem kérdés, megyünk előre. Együtt, újabb álmokkal, tervekkel,amiket közösen meg is fogunk valósítani.

– Andi