<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=231011940565751&ev=PageView&noscript=1">

Ha a kutyafotózás mélyére szeretnél látni


 • Szeretnél komolyabban foglalkozni a kutyafotózással?
 • Szeretnéd megnézni mi hogyan csináljuk?
 • Be akarsz látni a kulisszák mögé és megtanulni a kutyafotózás rejtelmeit?

Megmutatunk mindent amit a 7 év alatt tanultunk a kutyafotózásról.

Tabuk nélkül, őszintén!

Sok fotós járt már nálunk fotózáson, csak azért hogy ők is megtapasztalhassák az élményt, amit nyújtunk a gazdiknak, jobban beleláthassanak a munkánkba, rájöhessenek sikerünk titkára. Természetesen ott csak a felszínt láthatjátok, akárcsak egy jéghegy esetében.
Nem ok nélkül van 20ezer követőnk a Facebookon, mi vagyunk a legismertebb, legkeresettebb kutyafotós csapat, reklámügynökség külön minket keresnek fel, hogy megnyerjék a tenderüket.


 Szeretnéd tudni, mi a sikerünk titka?

Haladó kutyafotózás workshop

A kutyafotózás egy speciális fotózási műfaj, speciális dolgok szükségesek, hogy sikeres lehess benne.
Ez egy különleges lehetőség, hogy a kulisszák mögé kukkanthass, megismerhesd a titkainkat és Te is lenyűgöző képeket készíthess.

Ezekről fog szólni az első nap:

 • Egy kis elmélet
 • Hogyan érdemes kutyát fotózni műteremben és szabadtéren
 • Hogyan bánj a modellekkel, mind a kutyával és a gazdival.
 • A megfelelő felszerelés kiválasztása a fotózásokhoz
 • Hogyan kerülheted el a tipikus hibákat? Elmeséljük mi milyen hibákat vétettünk, hogy neked ezeken neked már ne kelljen keresztül menni.
 • Kutyafotózás a gyakorlatban. 
 • Hogyan fotóz fekete kutyát
 • Hogyan fotózz izgága kutyát
 • Hogyan fotózz félős kutyát

Több kutyamodellt is fotózhatsz, kipróbálhatod a felszereléseket, nagyon gyakorlatias lesz az egész nap.


Ami elengedhetetlen saját fényképezőgép és lehetőség szerint laptop.


A második nap kültéren fotózunk kutyát.


Azoknak ajánljuk a haladó workshopot, akik már ismerik a gépüket, fotóztak már manuális beállításokkal.


6 éves tapasztalatunk van kutyafotózás területén, minden helyzetben fotóztunk már, mind kültéren és stúdióban is, minden helyzethez tudunk alkalmazkodni, saját gépparkunk van.


Létszám: 4 fő

Időpont: tervezés alatt

Helyszín: Vizslafotózás műterme - 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.

Hallgatóink visszajelzései

Mindenek előtt köszönöm, hogy megrendeztétek a workshopot, és, hogy ott lehettem Veletek!

Én nagyon jól éreztem magamat. Jól felépített program, kedvesség, sok figyelmesség, magas szakmaiság várt, amiért csak hálás lehetek.
Amiért mentem, azt maximálisan megkaptam. Bepillanthattam a kulisszatitkokba, ami a legtöbb, amit adhattatok.
Jó volt többféle kutyussal és gazdival találkozni, a számtalan apró infó amit adtatok sok, segítséget nyújtanak majd ahhoz, hogy hogyan csináljam én is.
Természetesen szívesen ajánlanálak benneteket másoknak is. Ennek egyik oka a személyes varázsotok, segítőkészségetek, nyílt, őszinte kommunikációtok, és nem utolsó sorban az a magas szakmaiság, elhivatottság, ebből követezően a hitelesség, amit képviseltek. Hogy kiknek? Mindenkinek, akiket egy kicsit is érdekel ez a terület. Ahogy most is összejött a lelkes amatőr fotós és odaadó kutyabarát meg a profi fotós kutyabarát, így a későbbiekben is maradhat ez a nyitottság, sokszínűség. Ez egy olyan terület, ahol elsősorban az állatok iránti szeretet a közös nevező, abból viszont bármi születhet.

Amiért külön hálás vagyok, hogy ha valamit nem igazán jól csináltam (kommunikáció), azt bátran elmondtátok. Ez a fajta őszinteség egyébként is a legtöbb, amit ember embernek adhat szerintem.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget, kívánok Nektek további sok sikert, folyamatosan gyarapodó, örökké hálás ügyfélkört, és azt, hogy minden álmotok váljon valóra!

Tisztelettel és szeretettel:

Tibor

Racskó Tibor

Nagyon szuper volt a workshop. Jól éreztem magam és szuper volt belelátni ebbe a "világba" is.
A legértékesebb dolgok azok voltak, h meglássam azt, mindenki valahonnan kezdi ezt a hobbit, munkát, egy szóval a fotós szerelmet. Mindenkinek vannak mélypontjai, kudarcai és onnan felállni és tovább vinni az igazi.
Megláthattam azt, h milyen is egy műtermi fotózás, milyen megismerni és tanulni egy fotóstól :).
Sokat tanultam a hozzáállásról.
Annak ellenére, h nagyon kifáradtam a végére, még tovább tanultam volna, amit csak lehet.
A workshopot simán ajánlanám másoknak, olyanoknak, akik nem tudják igazából mit szeretnek fotózni, olyanoknak, akik sose voltak műteremben és máshol nem is kaptak volna lehetőséget és olyanoknak nem utolsó sorban, akik imádják az állatokat.

Köszönöm az egész napot!

Melinda

Petkes Melinda

Fantasztikus volt látni, ha milyen szeretettel és örömmel végzitek a munkátokat. (Bár a munka szó most talán nem is jó kifejezés.)
Bár rengeteg szakmai tartalommal is gazdagodtam, mégis ez volt a fő üzenet, amit hazavittem tegnap tőletek.
Szeretném megköszönni a beszélgetéseket, a tanítást, a lehetőséget a gyakorlatra, és persze a sok finomságot.
Örülök, hogy részese lehettem az "első workshop"-nak, és bízom benne, hogy ezzel még nem ért véget az ismeretségünk.
Gondolkodtam, hogy milyen kritikával tudnék még építőleg hatni, de nem igen találok most ilyet.
Köszönöm még egyszer, gratulálok nektek, maradjatok mindig ilyenek!

Barátsággal,

Judit

Vannai Judit

Először is szeretném megköszönni, hogy ott lehettem! Számomra nagy élmény volt! Örülök, hogy találkozhattam személyesen is veletek, és természetesen Oszival és Fügével is, nagyon cuki imádni való kutyák :)


Nagyon tetszett az egész Workshop. Számomra olyan volt, mintha valami régi ismerősökhöz mentem volna, olyan szívélyes volt a fogadtatás. Gondolom, aki követi az oldalatokat az mindenki így érez, mert azért valamilyen szinten onnan kicsit megismer Titeket. Tetszett Andinak a közvetlensége, az, hogy mindenkivel megtalálta a hangot és beszélgetett velünk. De szerintem mind a ketten nagyon kedves, aranyos, segítőkész, emberek vagytok! Peti szakmai tudása elképesztő, ami látszik a képein is, ami egytől egyig meseszép.


Rengeteg új dolgot láttam a nap folyamán, sőt úgy is lehet fogalmazni, hogy számomra minden új volt, mert még sosem jártam stúdióban fotózni. Nagyon tetszett, hogy tényleg mindent meg tudtunk nézni, minden ki tudtunk próbálni, hisz egy olyan hobbi fotósnak, mint én, ez teljesen új dolog.


Kiemelni nem tudok egy dolgot, hogy mi volt a legérdekesebb, mert számomra itt minden új és érdekes volt, hisz még sosem jártam és fotóztam ilyen műteremben.


A Workshoppot igazából én mindenkinek ajánlani tudnám, akit érdekel a fotózás, hisz ezt a tudást, amit ott szerez, nem csak kutyák fotózására tudja felhasználni. De legyen kezdő vagy már profi fotós, aki esetleg új dolgokat szeretne megtapasztalni, mint a csoportunkban Tibor egy élmény, és fejlődési lehetőség mindenki számára.


Szakmai szemmel sajnos én nem tudok véleményt mondani a worksoppról, mivel pár hónapja van egyáltalán DSLR gépem és foglalkozom egyáltalán hobbi szinten a fényképezéssel sok tapasztalatom nincs még. De mint átlag ember nagyon jól éreztem magam, sok mindent láttam, és tanultam Tőletek! A szakmai részhez hátha majd a többiek többet hozzá tudnak szólni, mint én :) 

Dóczi Heni

Szuper volt a workshop. Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy én viszonylag nehezen oldódok fel idegen emberek közt. De nálatok mindenki nagyon kedves és közvetlen volt. Végig érezhető volt, hogy értünk csináltátok ezt a napot és próbáljátok minél tartalmasabbá tenni.

Számomra egyrészt motiváló volt a történetetek, hogy teljesen más területről érkezve építettétek fel ezt az egészet. Másrészt élmény volt számomra stúdióban fotózni, belekóstolni a vakuzásba. Olyannyira, hogy már én is nézegetem a rendszervakukat az interneten és tervezek olyan ernyős képeket készíteni a kutyusomról, amivel ti is kezdtétek :)

Szerintem bárkinek hasznos lehet a workshop, akit érdekel a kutyafotózás. Ezt az is jól tükrözi, hogy a mi csoportunk összetétele is nagyon vegyes volt. Kezdő és profi is érdeklődve hallgatott végig titeket.
Én is szívesen részt vennék a jövőben általatok tartott egyéb workshopokon. Érdekesnek tartanék akár egy kültéri kutyafotós workshopot is.

Fülöp Viki

Kik vagyunk mi?

7 éve fotózunk kutyánkat, mára a kutyafotózás a hivatásunk lett.

Itt olvashatsz többet rólunk: www.vizslafotozas.hu/rolunk

Andi és Peti - Vizslafotózás


Telefon: +36 30 436 1420
Email: info@vizslafotozas.hu
Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.


2 napos haladó kutyafotózás workshop maximum 4 fővel
115.000,- Ft 


Részletek hamarosan

100% elégedettségi garancia! Természetesen teljes garanciát vállalunk a workshopra is.
Ha ebédszünetig úgy érzed, hogy ez nem az amire gondoltál, csak jelezned kell és a teljes befizetett összeget szó nélkül visszafizetjük.

Ha még nem ismered a munkánkat, nézd meg milyen képeket készítünk (legalábbis egy kis kovnatot belőle):

https://album.vizslafotozas.hu/portfolio/