Gondolatok, amik mozgásba hoznak

Elgondolkodtál már azon, miért olvasod éppen ezeket a sorokat? És hogy miért írom én ezeket a napi posztokat? A válasz egyszerű, mégis mélyreható: szeretnélek elgondolkodtatni, szeretném, ha ezek a gondolatok kicsit kiszakítanának a mindennapi mókuskerékből, a megszokott rutinból.
Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk többre, és ezen a hiten keresztül szeretném megmutatni neked, hogy benned is több rejlik, mint gondolnád.

A rendhagyó hozzállásom és a feltevő kérdéseim által rávilágíthatok arra, hogy van választásod. Szeretném felébreszteni benned azt a tudatot, hogy nem vagy kiszolgáltatva a körülményeknek, hogy képes vagy változtatni az életeden, ha igazán akarod.

Kiszakadni a múltból, felülemelkedni a nekünk szánt vagy önmagunk által megalkotott korlátokon nem könnyű feladat. Az út tele van kihívásokkal és félelmekkel. De én itt vagyok, hogy segítsek. A változás útja nem egy magányos út, és nem kell egyedül végigjárnod.

Ha többre vágysz az életben, mint amit a családod vagy a múltad szánt neked; ha úgy érzed, hogy valahol mélyen van benned egy szenvedély, egy vágy, ami még nem kapott szárnyra; és ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged ezen az úton, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

Ezeket a posztokat azért írom mindennap, hogy inspiráljalak, hogy megmutassam: nem vagy egyedül a változás vágyában. Bármilyen úton is jársz most, létezik egy másik út is – egy út, ami felébresztheti benned azt az érzést, hogy képes vagy változtatni, hogy többre vagy hivatva. Az első lépés az, hogy hinned kell magadban és a változás lehetőségében. Ha készen állsz arra, hogy felfedezd ezt az utat, itt vagyok, hogy támogassalak ebben az új kalandban.
– Péter

📸 A fotót Juhai Szabina készített az Alkotói Fotográfia Műhely képzésemen.