Gazdikereső kutyák kültéri fotózása

A Magyar Vizsla SOS / Futrinka védenceinek fotózását általában a Vizslafotózás budapesti kutyás műtermében szoktak zajlani, itt bármikor, bármilyen időjárási körülmények között elkészülhetnek a profi gazdikeresős fotók, de mivel a kutyák vidéken voltak, távolabb Budapesttől, így nem lehetett megoldani mind a 15 kutyafelutaztatását, hiszen az időben és költségben is sok lett volna, így született meg a döntés, hogy mi utazunk, hiszen mi nem csak stúdióban fotózunk.
A stáb maroknyi volt, de annál elszántabb. A résztvevők természetesen teljesen önkéntes alapon vettek részt és saját költségen utaztak le a helyszínre.
Több órán keresztül fotóztuk a védenceket, sok helyszínt felkerestünk, hogy mindenkiről különböző, az egyéniségéhez igazodó képet tudjunk készíteni.

Közülük már sokuk gazdira találtak, de ha  szeretnél örökbefogadi egy kutyát, írjál a MagyarVizsla SOS csapatának! magyarvizslasoso@gmail.com

Szeretnél részt venni egy vidám fotózáson a kutyáddal? Számtalan kültéri és műtermi fotózást ajánlunk. Keressél minket, jelentkezz fotózásra.
www.vizslafotozas.hu/csomagok
info@vizslafotozas.hu
+36 30 436 1420