FÜGE és ÁLMOS járt nálunk – ezt az üzenetet kaptuk Gazdáiktól

“Úristeeeeen de jók lettek a képek .

Annyira Mi vagyunk és annyira Ők, hogy az elmondhatatlan :))).

Minden várakozásunkat felülmúltátok és nagyon jól éreztük Magunkat Mindannyian 🙂. Az ebek részéről még egy kis bóbiskolás is belefért, ami nagy szó.

Korábban nem jártunk fotózáson, mert nagyon műnek tartottuk legfőképp amiatt, hogy igyekeznek tökéletesnek beállítani mindenkit, holott ezzel ártanak a legtöbbet. A bemutatkozásotokat olvasva viszont efelől minden kételyünk elszállt .

Üdítő a mai világban olyan szakemberekre találni, akik az őszinteséget képviselik és vallják a tökéletlenség tökéletességét. Soraitokat olvasva elképesztő bizalom támadt Bennünk Irányotokba, mely által éreztük, hogy itt a helyünk.

Hihetetlenül gyorsan és nagyon jó hangulatban repült el az idő. Fantasztikus volt látni, ahogy csillogó szemmel dolgoztok, ahogy megragadjátok a lényeget és ahogy Ránk tudtok hangolódni. Igazi felüdülés ez a mai világban és egyben nagyon nagy kincs is. A végtelen türelmetekre pedig szavak sincsenek .

Döbbenetesen jó volt átnézni a képeket a fotózás után. . Ahhoz képest, hogy nyers képek, Nekünk már-már így is tökéletesek . Átsüt rajtuk, hogy Ti is látjátok azt Fügében és Álmosban, amit Mi, pedig most találkoztatok Velünk először .

Teljes mértékben Rátok bíznánk, hogy melyik fotót teszitek fel, hiszen mind Mi vagyunk . Tudjuk, hogy a legjobb döntést fogjátok hozni .

Hálásan köszönjük Nektek ezt a csodálatos élményt és hamarosan jelentkezünk a választásokkal.

Addig is a legjobbakat kívánjuk Nektek !

Szeretettel,

Erika, Balázs, Álmos és Füge”