Én is deményista vagyok!

Demeny_matrica_v3


H
a meg szeretnéd nyerni az utolsó 8 db “Én is deményista vagyok” matrica egyikét, akkor csak kommentelj a facebook poszt alá, hogy “Deményista vagyok”, vagy “Deményisták vagyunk”.

Hétfő estig (2017.01.10. 23:59-ig) helyes kommentelők között kisorsolunk 8 db matricát, vagyis nem mi, hanem maga Demény, a kötsög fogja kiválasztani! A sorsolásról természetesen videót is készítünk. Szabályzatot itt találod.

 

Kik vagyunk mi?
A Vizslafotózást egy kis családi “vállalkozás”, ketten csináljuk (Andi és Péter). Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a persze a két vizslánk, Füge és Oszi, akikkel megosztjuk a mindennapokat, innen adódott a név is, hiszen először ők voltak a modelljeink, egy kis kajáért cserébe még most is hajlandóak pózolni.
Nem csak vizslákat, kutyákat, de bármilyen állatot örömmel fotózunk. Már 3 éve vagyunk Demény hivatalos, udvari fotósai, sok száz képet készítettünk már róla és falkájáról.

Az egyik szuper képünk Deménnyel. Gazdi segített a kép elkészítésében, köszönjük.
vizslafotozas__mg_8199_fb


Hogy Demény milyen modell?
Rutinos, de nem egyszerű természet, megvannak a maga sztárallűrjei, mindig kajával kell készülni, sokkal. A töpit most felváltotta BARF töpi, a csirkeláb, de mi inkább tőkehal scnak-kel készülünk, ami ugyan büdös, de azért gusztusosabb 🙂
Nem bírja, ha sokáig tart a fotózás, nem szereti, ha instruáljuk, megvan a maga elképzelése, nem unatkozunk mellette. 😉

Ha szeretnéd kipróbálni milyen nálunk egy fotózás, akkor jelentkezz a próbafotózásunkra.

Nézegess Deményt, az megnyugtat és felvidít! 🙂