Egy kutya elképzelhetetlen számunkra a gazdi nélkül.

Azt gondoljuk, hogy a képeken a kutya mellett az embereknek is szerepelnie kell, úgy teljes a kép. Nem riadunk vissza, hogy még az emebereket is instruálnunk kell, sőt ebben látjuk a kihívást.

Sokan nem szeretnek embereket fotózni.

A workshopok és a mentorprogram tapasztalatai alapján azt látjuk, hogy legtöbben az emberekkel történő kommunikációval és instruálással küszködnek. Nem tudják mit, mikor, hogyan mondjanak.

Egy jó portrénak pedig az a kulcsa, hogy mennyire tudod megnyitni a modelleded, mit és hogyan mondasz. Ha nem mersz megszólalni, nem tudsz mit mondani, akkor nem is lesz mit lefotózni.

Ha profi modellek segítségével tanulsz fotózni, akkor addig csak ámítod magad, hogy neked ez megy, később viszont csalódás fog érni.
Egy alapvetően szép lányról, akit profi sminkesek, fodrászok, stylist-ok készítettek fel, és aki ráadásul nem jön zavarba a kamera előtt, nagyobb valószínűséggel készítesz jó képet akár különlegesebb gyakorlat nélkül is.

De ez önbecsapás.

Ritkán lesznek profi modelljeid, akik profi sminkben és hajjal érkeznek, főleg az elején. Többnyire átlagos emberekkel fogsz dolgozni, akik máshogy viselkednek a kamera előtt és máshogy kell instruálni.

Sok ezer gazdit fotóztunk le, köztünk sok hírességet is, címlapokra is. Kovács Patríciát a Gazdi Akadémia magazinunk első számához

Ha Te is szeretnél a fotózásban szintet lépni, akkor mi itt vagyunk.