Duna-parti fotózás

Dunakeszi Duna-parti fotózás

Másfél órás fotózás a dunakeszi Duna-parton
36 utómunkázott, nagyfelbontású kép
összes kép kis felbontásban egy webes albumba feltöltve.
Csomag ára: 45.000,- Ft

Csakúgy, mint minden csomagunkra, itt is teljes garanciát vállalunk, így ha nem úgy sikerülnek a képek, ahogy szeretetted volna, akkor nem kell fizetni.

Foglalj időpontot online most 

Loading...

Ha nem Dunakeszin szeretnéd a fotózást, akkor másik budapesti helyszín esetén +9ezer Ft felárral tudsz kalkulálni.


 

Gyertek egyszerre többen, spóroljatok!

Tudjuk csökkenteni a költségeket, ha egy időben több falkát fotózunk. Két falka fotózása esetén 33% kedvezmény tudunk adni a két csomagra, így már csak 29.700,- Ft egy családnak a fotózása. Amíg az egyik családot fotózzuk, a másik tud pihenni, de akár el is lehet lesni ötleteket a másik családtól, jobban látod mások hogyan csinálják. Ezzel még lazább és kötetlenebb tud lenni a fotózás és ugyan úgy 36-36 képet tudtok választani.

A hátránya az ilyen jellegű fotózásnak, hogy nem 100%-ban veletek foglalkozunk, egy kicsivel kevesebb idő jut rád, de ha ez nem zavar, sőt örülsz a lazább fotózásnak, akkor ez egy tökéletes lehetőség.

Ha sikerült összeszervezni ismerősökkel a fotózást, akkor a fenti online időpontfoglalásban foglald le az időpontot és jelezd, hogy másik falkával egy időben jöttök.

Partner kereső

Az ismerőseid között nincsen olyan, aki szívesen jönne ugyan akkor a fotózásra?
Segítünk megtalálni a másik családot, így jobb áron tudtok mindketten eljönni, 45.000,- Ft helyett, 29.700,- Ft/család.

Írd meg, hogy melyik (még szabad júliusi) esték lennének neked jók. Ha valaki szintén keres arra a napra egy másik családot, akkor mindkettőtökkel felvesszük a kapcsolatot.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A fenti időpontválasztóból nézd meg, hogy melyek a szabad júliusi időpontok és írd meg, hogy hányadika lenne jó. (Mindegyik fotózás 19 órakor kezdődik, azt nem kell megírnod.)

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, nem küldünk semmilyen hírlevelet, kizárólag a Duna-parti fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted a törlést.

 

Ha kérdésed lenne, keress minket
telefonon +36304361420
emailen info@vizslafotozas.hu

Andi és Peti – Vizslafotózás

 

 

 

Vizslafotozas_csalad4