Digitális képek rendelése Piknik

Képek rendelése

Örülünk, hogy tetszenek a képeink! Itt tudod megrendelni a neked tetsző képeket teljes felbontásban magán felhasználásra. Kérünk, hogy add meg a képek 4 számjegyű azonosítóját.

Ha nem látod a megrendelő mezőket, akkor kérlek írjál emailt (info@vizslafotozas.hu), vagy hívjál minket +36304361420
Megrendelés után visszaigazoló emailt kell kapnod. Ha fél órán belül nem kapod meg, akkor kérjük add le újból a rendelést.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sessrhu1/public_html/vizslafotozas.hu/wp-content/plugins/ninja-forms/deprecated/includes/fields/calc.php on line 893
A * jelölt mezők kitöltése kötelező

A gomb megnyomása után emailben tájékoztatunk az utalási információkról. A megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

Csomagok:
5 képes csomag: 7500 Ft
10 képes csomag: 9900 Ft
20 képes csomag 17900 Ft
30 képes csomag 25900 Ft

Ha csak pár képet szeretnél 3500 Ft/kép

A kedvezményes csomagok csak regisztrációnként vehető igénybe, több regisztráló rendelése nem összevonható! Az ár rendelésenként érvényes.

Hogyan történik a rendelés?
A fenti űrlapot pontosan kitöltése és elküldése után egy visszaigazoló emailt kapsz. Kérünk nézd meg a spam és levélszemét mappát is, ha nem érkezne meg pár percen belül. Ha ott sincsen, jelezd nekünk!
A visszaigazoló emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, ha minden adat helye, akkor kérünk, hogy utald el a képek árát. Ha sikerült utalnod, a biztonság kedvéért jelezd nekünk.
Az utalás beérkezése után kb. 10 munkanapon belül küldjük a feldolgozott képekhez a letöltési linket, ahol a teljes felbontású képeket is megtalálod.

Ha hamarabb szeretnéd megkapni a képeket, akkor +3000 Ft-ért 3 munkanapos feldolgozást is kérhetsz. Jelezd nekünk az igényedet.

Mit kapsz ezért a pénzért?
A képek megrendelésével a felhasználási jogát is átadjuk magán célra (!) és átküldjük a képeket teljes felbontásban is. A képeket professzionális fényképezőgéppel, több százezres professzionális objektíveket használunk. A képeket nem nyersen adjuk át, mindegyik megvásárolt képet utómunkázunk, vágjuk, a képeket saját bérelt tárhelyeinkre töltjük fel. A képek archiválásáról is gondoskodunk, megőrizzük a képeket.
A képek magán célra használhatóak csak fel, jövedelemszerzés, jövedelemfokozás célját közvetve se szolgálhatja, semmilyen céges online és nyomtatott oldalon nem jelenhetnek meg a képek! Magán céltól eltérő felhasználás esetén előzetes, írásos engedély szükséges!

 

Ha további kérdéseid lennének, keressél minket:
info@vizslafotozas.hu
+36304361420