Digitális képek rendelése

Képek rendelése

Örülünk, hogy tetszenek a képeink! Itt tudod megrendelni a neked tetsző képeket teljes felbontásban magán felhasználásra. Kérünk, hogy add meg a képek 4 számjegyű azonosítóját.

Ha nem látod a megrendelő mezőket, akkor kérlek írjál emailt (info@vizslafotozas.hu), vagy hívjál minket +36304361420
Megrendelés után visszaigazoló emailt kell kapnod. Ha fél órán belül nem kapod meg, akkor kérjük add le újból a rendelést.

Már nem tudsz rendelni a belvárosi kutyafesztiválos képekből 🙁

Csomagok:

 

A kedvezményes csomagok csak regisztrációnként vehető igénybe, több regisztráló rendelése nem összevonható! Az ár rendelésenként érvényes.

Hogyan történik a rendelés?
A fenti űrlapot pontosan kitöltése és elküldése után egy visszaigazoló emailt kapsz. Kérünk nézd meg a spam és levélszemét mappát is, ha nem érkezne meg pár percen belül. Ha ott sincsen, jelezd nekünk!
A visszaigazoló emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat, ha minden adat helye, akkor kérünk, hogy utald el a képek árát. Ha sikerült utalnod, a biztonság kedvéért jelezd nekünk.
Az utalás beérkezése után kb. 10 munkanapon belül küldjük a képekhez a letöltési linket, ahol a teljes felbontású képeket is megtalálod.

Ha hamarabb szeretnéd megkapni a képeket, akkor +5000 Ft-ért 3 munkanapos feldolgozást is kérhetsz.

Mit kapsz ezért a pénzért?
A képek megrendelésével a felhasználási jogát is átadjuk magán célra (!) és átküldjük a képeket teljes felbontásban is. A képeket professzionális fényképezőgéppel, több százezres professzionális objektíveket használunk. A képeket nem nyersen adjuk át, mindegyik megvásárolt képet utómunkázunk, a képeket saját bérelt tárhelyeinkre töltjük fel. A képek archiválásáról is gondoskodunk, megőrizzük a képeket.
A képek magán célra használhatóak csak fel, jövedelemszerzés, jövedelemfokozás célját közvetve se szolgálhatja, semmilyen céges online és nyomtatott oldalon nem jelenhetnek meg a képek! Magán céltól eltérő felhasználás esetén előzetes, írásos engedély szükséges!

Ha további kérdéseid lennének, keressél minket:
info@vizslafotozas.hu
+36304361420