“De hol a vizsla?” – Egy név, amely mögött több van, mint gondolnád

11 éve indult útjára a Vizslafotózás név, ami egy személyes történetből, két szeretett vizslánk fotózásából nőtte ki magát. Akkoriban még csak hobbiprojektként tekintettem rá, nem sejtve, hogy idővel komoly branddé, ismert márkanévvé fog válni. Ez a név azóta is velünk van, bár sokak számára elsőre még mindig meglepetést okoz, és gyakran kapom meg a kérdést: “De hol a vizsla?”

Valóban, a név bizonyos zavarokat okozhat, különösen azoknak, akik most találkoznak vele először. Sokan nem értik, hogy a Vizslafotózás már nem csupán a vizsláka fotózásáról, vagy kutyafotózásról szól, hanem szélesebb spektrumot ölel fel, beleértve esküvői és egyéb különleges projekteket is. Ennek ellenére a név megmaradt, mert a minőséget és az emberséget szeretném, hogy ezzel azonosítsák.

A kutyafotózás nagyon komplex feladat, gyors reakciót és felkészültséget igényel, igazi kihívás, de éppen ezért szeretem. Ez az izgalom és a kihívás teszi számomra különlegessé. Amikor nincsenek kutyák a képben (és képen), a fotózások egyszerűbbé, tervezhetőbbé válnak, csak speciális esetekben vállalok ilyen megbízásokat.

Például Bárány Anna esetében egy igazán különleges kihívást vállaltam el: 50. születésnapjának megörökítését tervezte meg 8 barátnőjével. Az inspiráció egy Vanity Fair poszterből jött, és pontosan olyan eredményt értünk el, amilyet elképzelt. “Amikor elképzeltem, pont ilyenre gondoltam,” mondta Anna, és hozzátette: “Tökéletes lett. ❤

A Vizslafotózás már nem csak egy fotózásról szól, hanem arról, hogy valódi élményt nyújtson mindazoknak, akik részesei. Bár a név továbbra is összezavarhat néhány embert, a célom, hogy megmutassam: sokkal többet kínálunk, mint amit a cím sugall. Aki ismer minket, tudja, hogy változatos projekteket vállalunk, és minden alkalmat egyedülálló módon közelítünk meg, legyen szó kutyáról vagy emberről.

– Péter