Büszkék vagyunk

Nagyon büszkék vagyunk volt mentoráltunkra, Csicsire, mert annyira sikeres, hogy már a jövő évi naptárát tölti fel, idénre már nem tud több fotózást bevállalni.
Meglepte, hogy milyen hirtelen jött a siker a mentorprogram után és még a bevételei sokszorosan túlszárnyalták az elképzeléseit.

És hogy mit gondold a programról? Olvassátok:

“Mindenkinek ajánlom a mentorprogramot, aki egy erős, intenzív gyakorlatot szeretne elsajátítani mind stúdió, mind pedig kültéri fotózás terén.

Kezdő fotós végzettséggel a zsebemben jelentkeztem a programra, de még csak véletlenül sem hittem volna, hogy ilyen hatalmas fejlődésen megyek keresztül a világítások, modell beállítások, valamint az egyéb fotózással kapcsolatos dolgokat illetően.

Ha attól tartanál, hogy miként fogsz kijönni Péterrel és Andival, akkor nagyon gyorsan engedd el minden kételyedet, mert elképesztően családias hangulatban, de mégis a szakmaiságot előtérbe helyezve zajlottak az online és a személyes (gyakorlati) találkozások is.

Egy őrülten jó kis csapatot sikerült alkotnunk a többi mentortársammal együtt, akikkel minden egyes alkalom nagyon szuper élményeket hagyott maga után.

Ha azon gondolkozol, hogy miként és hol tudnál fejlődni a leggyorsabban és legprecízebben, valamint hol találod az erre legalkalmasabb embereket, akkor nem kérdés: Vizslafotózás 😊”

Nézzétek meg Csicsi képeit és kövessétek Facebook oldalát:
Csicsmok Photography

Ha Te is szeretnél csatlakozni:
https://vizslafotozas.hu/fotosoknak/