Brúnóék visszajelzése

“Őszintén mondhatom, hogy nem nagyon volt bennünk kétely a fotózással kapcsolatban. Abban biztosak voltunk, hogy nem a beállított, teljesen mű képeket szeretnénk magunkról, hanem olyan képsorokat, ahol Brúnó van a központban, mi pedig az ő “kiegészítői”vagyunk.

Minden képeteken, leírásotokon látszik, hogy rajongásig szeretitek a család négylábú tagjait.
Árad belőletek a türelem, odaadás és a profizmus: azoknak, akik nem szeretik annyira, ha fényképezik őket ezek nagy kincsek 🙂 A korábbi munkáitok pedig magukért beszélnek, így nem is volt kérdés, hogy kik készítsék a fotóinkat.

A fotózás meg maradandó élmény volt: érdekes volt látni, hogy milyenek vagyunk a ti lencséteken keresztül. Nagyon sokat nevettünk, nagyon sok jutifalatot kiosztottunk, minden pillanatban azt éreztük, hogy egy safe környezetben vagyunk. Az eredmény pedig magáért beszél: amikor az összes képet megkaptuk gyakorlatilag napokig azon agyaltunk, hogy hogyan próbáljuk meg szűkíteni a kört 🙂

A nyers képeken iszonyatosan jókat nevettünk, valamint napokig gondolkoztunk azon, hogy hogyan fogjuk kiválasztani a retusálandókat 😃 Mindegyik képen Brúnó vitte a showt, zseniális életképeket sikerült elkapni a fotózás alatt, ami megmutatja az ő csodálatos, mókás és komoly személyiségét is.

Csodálatosak a képek, nagyon köszönjük mindegyiket 🙂 Nehéz választani, hogy melyik legyen a háttérkép 🙂

Szilvi, Gábor, és a főnök: Brúnó”