Az esküvők valódi értéke

Nem szeretem azokat az esküvőket, ahol csak a látszat boldogság és a felesleges fényűzés dominál. Ahol a felszínesség elfedi a valódi szeretetet és meghittséget. Ezek a nagy, iparszerűen megrendezett esküvők engem lehangolnak, és őszintén szólva, ezekre az eseményekre nem vagyok a legjobb választás.

Én azokat az esküvőket szeretem, amelyek igazán meghitt hangulatúak. Hiszek abban, hogy egy esküvő nem az asztaldíszekről vagy a drága ruhákról szól, hanem arról, hogy két ember összeköti az életét egy szeretettel teli, őszinte ünnep keretében. Olyan esküvők ezek, ahol a szeretet nem vész el a látványosságok mögött.

Fontos számomra, hogy az esküvői fotózások során a pár átélhesse a napot a lehető legkevesebb stresszel. Olyan emberekkel dolgozom szívesen, akiknek fontos a személyes kapcsolat és akik értékelik, ha a fotós nem csak képeket készít, hanem részt vesz a nap szervezésében is. Mivel kevés esküvőt vállalok, így lehetőségem van arra, hogy minden párra maximálisan odafigyeljek, és mélyebb kapcsolatot alakítsak ki velük.

Másodfotósom, Tamás és én jól kiegészítjük egymást. Ő dokumentarista stílusban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy a történéseket befolyásolás nélkül rögzítse. Én pedig szeretem, ha a fotózás során rendezhetem a jeleneteket és segíthetek a párnak az esküvői napjuk megszervezésében és átlátásában. Mindketten azt szeretnénk, ha az esküvő tényleg az életetek napja lenne, nem csak a képeken, hanem valóságban is.

Ha egy kutya is része a családotoknak, annak csak örülök, mert szívesebben vállalok olyan esküvőket, ahol a négylábú kedvenc is jelen van. Ez még inkább megerősíti azokat az értékeket, amelyek számomra fontosak egy esküvőn: szeretet, meghittség, és a valódi boldogság.

Ha egy ilyen fajta, érzelemdús és meghitt esküvőt szeretnél, ahol a valódi szeretet kapja a főszerepet, én szívesen állok rendelkezésedre.

Várom, hogy megosszam veletek azt a különleges napot, ahol a tényleg fontos dolgok kerülnek előtérbe.
– Péter