Ambró és Ádám visszajelzése a fotózásról

 ❤
“Szerettünk volna jó minőségű képeket a kutyusainkról, amiket akár nagyobb plakátméretben is kitehetünk az otthonunkban, vagy ajándékozhatunk másoknak.
Az egyik kutyusunk nagyon reaktív, hajlamos ugatni az idegenekre vagy hirtelen mozdulatokra, ezért nem akartunk akárhova menni fotózásra.
A Vizslafotózást már jó pár évvel ezelőtt is kipróbáltuk, ezért nem volt kérdés, hogy ismét hozzájuk fordulunk. A hozzáértésük mind a kutyák kezelésében, mint a fotózásban kiváló.
A kutyusaink rögtön otthon érezték magukat a stúdióban, teljesen feloldódtak és már az elejétől remek hangulatban telt a fotózás. Mindenre jutott idő, lefotózták az összes kompozíciót amit szerettünk volna megvalósítani, sőt még rengeteg másikat is.
Eredetileg csak egy kisebb csomagot szerettünk volna, de a képek olyan jól sikerültek, hogy nehéz volt választani közülük. Nagyon jó, hogy teljesen rugalmasan kezelték, lehetőség volt utólag a nagyobb csomagot kérni, így minden képet megkaptunk ami tetszett nekünk. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki a feledhetetlen emlékek mellett gyönyörű képeket is szeretne a kutyusairól!”