Allee kutya-gazdi fotózás

Jelentkezz kedvenceddel a június 13-i Allee bevásárlóközpontban tartandó ingyenes kutya-gazdi fotózásra!

Évek óta szenvedélyünk a fotózás és a kutyáink

8 éve fotózunk kutyákat.

Nálunk nem csak egy jópofa kiegészítés a kutyafotózás, hanem a fő hivatásunk. A kényelmes, jól fizető állasunkat hagytuk ott a szenvedélyünkért. Imádjuk amit csinálunk és szenvedéllyel telien tesszük!

170 m2-es saját műtermünket van a Budapesten, speciálisan, ennek megfelelően alakítottuk ki, hogy kutyák és családok maximális biztonságban érezhessék magukat.

A baráti légkör garantált, nincs feszengés, kötelezően beállított fotók. Figyelünk rád, az igényeidre, így a legtöbbet tudjuk kihozni.

Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot szereztünk, így ne aggódj, ha bármiben is eltérnél az átlagtól vagy, ha a kutyád nem a legjobban képzett.

Csak gyere és engedd el magad erre az ingyenes lehetőségre.

Mi fog történni a kutya-gazdi fotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni rólatok közösen napnarancs színű háttér előtt, amiből egy képet választunk ki és azt küldjük el neked ajándékba a fotózást követő 5 munkanapon belül.
A részletes tájékoztatót ITT találod.

FONTOS!

 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • Az oltási könyvet mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Csak ápolt, tiszta, száraz kutyákat fotózunk. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.
 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson. Fontos, hogy ellenőrizd, hogy megkaptad-e a visszaigazoló emailt és SMS-t.
 • Figyelj, hogy egy gazdi csak egy időpontot foglalhat és egy kutya is csak egy időpontra jöhet. Egy időpontra jöhettek többen, több kutyával, akkor egy nagy közös képet készítünk.
 • Egy nagy felbontású, digitális képet kapsz ajándékba az Allee jóvoltából.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A foglalást minél előbb fejezd be, mert mindig nagy az érdeklődés.

A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod.

Ha nem kaptál e-mailt, akkor nem sikerült jelentkezned, SMS-ben ellenőrizd az e-mail címedet. Technikai problémák sajnos előfordulhatnak, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben az egy képet
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Péter – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Sokadik ilyen jellegű fotózásunk.

Ezt írták korábbi fotózásokról:

Dorina, Nelly és Hézi

Mindig IS kedvesek! 🙂 Odaadóan, szívből csinálják és ezt a szeretetet át is adják! A képeken is látszik a profizmus mellett, hogy szívügyük a kutyázás és a fotózás. 5 perc felszabadult, vidám fotózás volt ahonnan vigyorogva jöttem el. Köszönöm nektek! 🙂

“Az előző fotozásról lemaradtam, ezért nagyon örültem, hogy most sikerült időpontot foglalnom! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Andi és Peti nagyon kedves, és látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! 🙂 Szuper élmény volt, köszönöm. Pacsi és üdv: Zulu, Csilla”

Talán fura -és nem hízelgésből ám- de valahogy nekünk mindig minden tetszik! Szeretem, ahogy gyülekeznek a kutyusok és szépen sorban pózolnak a gép előtt, kvázi simán el tudnék bámészkodni mellettetek akár órákon át. Peti, folyamatosan karban tartjuk az izmaidat, mert ennyit pattogni körülöttünk kemény meló és mindig köszi Andinak a kedves fogadtatást és figyelmes terelgetést. Ja és külön jó, hogy előtte még emlékeztetőt is küldötök, véletlenül se maradjunk le a fotózásról. Szóval szuper páros vagytok és imádom amit és ahogy csináljátok !

Minden alkalommal meghatódva nézzük a képeket,annyira fantasztikusak.Még rólam is lehet jó képeket csinálni:)Nem tudtok hibázni:)Ez már függőség,úgy érezzük:)Nem tudunk betelni vele,ismét.Köszönjük,köszönjük nektek:)S a java még hátra van:)

A fotózáson realizáltuk, hogy a kutyánk talán otthon fotogén, de profi körülmények között mégsem tudja produkálni magát. Ettől függetlenül illetve épp emiatt örülünk, hogy lettek nagyon szuper képeink. Alapvetően minden nagyon profi volt ; ahogy bántok a gazdikkal és kutyusokkal, a türelem, a szakértelem, a hivatás szeretete, szépek a beállítások, jók az elkapott pillanatok, és szép a képminőség. Nagyon jó élmény volt. Még a férjem is rábólintana még egy ilyen alkalomra a kezdeti tiltakozás ellenére 🙂