Allee kutyafotózás

Ingyenes karácsonyi kutyafotózás az Alleeban december 11-12-én!


Bundákat fényesíteni, tappancsokat bemelegíteni, mert december 11-én és 12-én, 12:00-19:00 között a legcukibb karácsonyi emlékkel gazdagodhat a családi fotóalbumotok az Alleeban!

Az ünnepi fotózásra az ALLEE 1. emeletén, a H&M előtti hídon.


Mi fog történni a kutya-gazdi fotózáson:

A fotózáson több kép fog készülni rólatok közösen zöld színű háttér előtt, amiből egy képet választunk ki és azt küldjük el neked ajándékba az ALLEE jóvoltából a fotózást követő 5 munkanapon belül.

FONTOS!

 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • A kutya oltási könyvet mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában sajnos nem vehetsz részt a fotózáson.
 • Csak ápolt, tiszta, száraz kutyákat fotózunk. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.
 • Csak időponttal rendelkezőket tudjuk lefotózni. Ha nincsen érvényes regisztrációd, akkor nem tudsz részt venni a fotózáson. Fontos, hogy ellenőrizd, hogy megkaptad-e a visszaigazoló emailt és SMS-t.
 • Figyelj, hogy egy gazdi csak egy időpontot foglalhat és egy kutya is csak egy időpontra jöhet. Egy időpontra jöhettek többen, több kutyával, akkor egy nagy közös képet készítünk.
 • Egy nagy felbontású, digitális képet kapsz ajándékba az Allee jóvoltából.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A foglalást minél előbb fejezd be, mert a rendszer csak bizonyos ideig tartja a kiválasztott időpontot. Ha nem sikerül időben befejezni a foglalást, akkor idő túllépés miatt felszabadítja a kiválasztott időpontot, a foglalásod érvénytelen lesz.

A jelentkezés követően email és SMS visszaigazolást kell kapnod.

Ha nem kaptál e-mailt és SMS-t, akkor nem sikerült a foglalásod. A legtöbbször időtúllépés miatt szokott ez megtörténni. Sajnos technikai probléma is előrefordulhat, előre is elnézést kérünk a kellemetlenségért.


Ha nincs már időpont, akkor érdemes feliratkoznod a várólistára, így a leghamarabb értesítünk, ha felszabadul időpont.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a kutyafotózásunkkal kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését. Adatvédelemi nyilatkozatunk itt érhető el.

Vizslafotózás

Kiket várunk a fotózásra:

– akik egy jó hangulatú fotózásra vágynak, és megbíznak bennünk
– akik tudják, hogy nem kattingatunk, mindent okkal kérünk és csinálunk
– akiknél a kutya családtag
– akik olyan képekre vágynak, amin valóban vagytok, mindenféle manír nélkül
– azokat, akik ha nem is ismernek minket, de veszi a fáradságot és utánanéznek, hogy kik vagyunk
– akik nyitottak és elfogadóak

Mikor nem ajánljuk a fotózást:

– ha nem tudod elfogadni, hogy az emberek sokszínűek
– ha nem nem érdekel, hogy kik vagyunk és mit csináltunk eddig
– ha nem akarsz partner lenni a fotózásban
– ha vissza akarsz élni a kedvezményes lehetőséggel
– ha nem tudod elfogadni, hogy mi mindenkivel tegeződünk
– ha neked csak egy kutya

Miért jelentkeznek a családok a fotózásra?

Nagyon szeretem azt, amit a kutyafotózás területén képviseltek 🙂 imádom a képek hangulatát, hogy nem mesterkélt. És persze bármikor örülök egy egy profi fotónak a kutyákról :))

Nagyon szeretem ezen fotózasaitok hangulatát

Plusz pont, hogy nem vagyunk nagy fotózásra járók, így az 5 perces lehetőség nekünk ideális. 🙂 karácsonyi meglepetésnek adnám a képet 🙂

Rég óta vágyunk rá, hogy profi fotók készüljenek rólunk kis Kedvencünkkel. Sajnos nem tudjuk meddig lesz még velünk a kutyánk, ezért most mindenképp szeretnénk megragadni az alkalmat.

Mert szeretnék egy jó hangulatú fotózáson részt venni 🙂

Nagyon szeretem a Vizslafotózás hangulatát.

Már egy ideje követlek titeket és nagyon tetszenek a képek, amiket készítetek, úgyhogy minden ilyen lehetőséget figyelek és igyekszem kihasználni. A kutyám szerintem nagyon szép, de nekem sosem hagyja hogy fotózzam, úgyhogy inkább rábízom a profikra.

Imádom a Vizslafotózás képeit.

Idén fogadtuk örökbe a 2. agarunkat, nagyon jó lenne karácsonyra egy – két szuper fotó.

A mostani kutyánk idén került hozzánk most már ő is a családunk tagja. Nincsen még közös képünk vele és a fotóval a nagyszüleimet szeretném karácsonyra megajándékozni. Korábban ők vigyáztak Lénára, sajnos most már a koruknál és állapotuknál fogva, nem tudnak mindent megadni neki. Szeretném, ha a képet nézegetve örömmel telne meg a szívük.

Már voltunk nálatok a stúdióban, és nagyon élveztük, így ezt a lehetőséget sem hagynánk ki!

Miért imádják a gazdik a fotózásainkat?

– mi értjük és képeinken meg is mutatjuk a kutyák személyiségét,
– mi igazi érzelmeket és őszinte pillanatokat örökítünk meg,
– velünk jó élmény a fotózás, mert gondoskodunk a családias hangulatról, érzelmileg is biztonságos környezetről,
– nálunk a gazdi és a kutyus is önmaga lehet, hisszük, hogy a tökéletlen a tökéletes,
– hiszen mi magunk is elsősorban emberek vagyunk, és csak aztán fotósok.

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben az egy képet
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • A fotózáson való résztvételeddel egyértelműen hozzájárulsz, hogy az egy darab ajándék képet a Vizslafotózás és az Allee bevásárlóközpont online és offline kampányihoz felhasználhassa.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Péter – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

Sokadik ilyen jellegű fotózásunk.

Ezt írták korábbi fotózásokról:

Dorina, Nelly és Hézi

Mindig IS kedvesek! 🙂 Odaadóan, szívből csinálják és ezt a szeretetet át is adják! A képeken is látszik a profizmus mellett, hogy szívügyük a kutyázás és a fotózás. 5 perc felszabadult, vidám fotózás volt ahonnan vigyorogva jöttem el. Köszönöm nektek! 🙂

“Az előző fotozásról lemaradtam, ezért nagyon örültem, hogy most sikerült időpontot foglalnom! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Andi és Peti nagyon kedves, és látszik rajtuk, hogy imádják a munkájukat! 🙂 Szuper élmény volt, köszönöm. Pacsi és üdv: Zulu, Csilla”

Talán fura -és nem hízelgésből ám- de valahogy nekünk mindig minden tetszik! Szeretem, ahogy gyülekeznek a kutyusok és szépen sorban pózolnak a gép előtt, kvázi simán el tudnék bámészkodni mellettetek akár órákon át. Peti, folyamatosan karban tartjuk az izmaidat, mert ennyit pattogni körülöttünk kemény meló és mindig köszi Andinak a kedves fogadtatást és figyelmes terelgetést. Ja és külön jó, hogy előtte még emlékeztetőt is küldötök, véletlenül se maradjunk le a fotózásról. Szóval szuper páros vagytok és imádom amit és ahogy csináljátok !

Minden alkalommal meghatódva nézzük a képeket,annyira fantasztikusak.Még rólam is lehet jó képeket csinálni:)Nem tudtok hibázni:)Ez már függőség,úgy érezzük:)Nem tudunk betelni vele,ismét.Köszönjük,köszönjük nektek:)S a java még hátra van:)

A fotózáson realizáltuk, hogy a kutyánk talán otthon fotogén, de profi körülmények között mégsem tudja produkálni magát. Ettől függetlenül illetve épp emiatt örülünk, hogy lettek nagyon szuper képeink. Alapvetően minden nagyon profi volt ; ahogy bántok a gazdikkal és kutyusokkal, a türelem, a szakértelem, a hivatás szeretete, szépek a beállítások, jók az elkapott pillanatok, és szép a képminőség. Nagyon jó élmény volt. Még a férjem is rábólintana még egy ilyen alkalomra a kezdeti tiltakozás ellenére 🙂