Akt Workshop – kizárólag nőknek

Csatlakozz hozzánk ezen az exkluzív női fotós workshopon, ahol a női érzékenység által megismerheted az aktfotózás művészetét és segíthet önmagad is elfogadni.

Ezen a különleges eseményen kizárólag nők vehetnek részt, hogy nyugodt és biztonságos környezetben ismerkedhessünk meg az aktfotózás fortélyaival.

A workshop során a következő témák kerülnek előtérbe:

  • Aktfotózás alapjai: Megtanulhatod a műtermi aktfotózás technikáit, valamint hogyan használd a fényeket a test formáinak hangsúlyozására.
  • Női érzékenység: A női érzékenység fontosságát és annak alkalmazását a fotózásban, hogy megmutassuk a női test természetes szépségét és erejét utómunka nélkül.
  • Önmagad elfogadása: A saját testünk elfogadásának és szeretetének fontossága, amely által a női önbizalom erősödik és az önbecsülés fejlődik.
  • Kommunikáció a modelllel: Megtanulhatod, hogyan kommunikálj a modellel, milyen szabályok vannak, hogy mindenki kényelmesen érezze magát a fotózáson.
  • Kreatív ötletek és inspiráció: Különleges fotós ötletek és világítások, hogy egyedi és lenyűgöző aktképeket készítéséhez.

A workshop során egy profi női modell lesz segítségünkre, aki által könnyebben megbirkózhatunk a meztelenség gondolatával és a női test természetes szépségének megörökítésével. A modell tapasztalata és nyitottsága lehetővé teszi, hogy a résztvevők átéljék a meztelenség élményét anélkül, hogy nekik le kellene vetkőzniük.

A workshop fókuszában a női érzékenység fontossága áll, amelynek segítségével különleges és mély kapcsolatot alakíthatunk ki önmagunkkal és a fényképezett női testtel. A saját testünk elfogadása és szeretete központi téma lesz, amely által a női önbizalom erősödik és az önbecsülés fejlődik.

Ne hagyd ki ezt a kivételes alkalmat, hogy együtt fedezzük fel a női test csodálatos világát és megtanuljuk elfogadni önmagunkat.
Regisztrálj most a workshopra, és légy részese ennek a felemelő és inspiráló élménynek!

A workshopot Kiss Szandi (Kiss Szandi Women Photography – www.szandikiss.com) és Göblyös Péter (Göblyös PhotoArt/ Vizslafotózás ) tartja.

Kiss Szandi – WomenPhotography
Göblyös Péter – Göblyös PhotoArt / Vizslafotózás

A workshop maximális létszáma 6 fő.
Időpont: 2023.05.07. vasárnap 16:00 – 21:00
Részvételi díj: április 18-ig 50.000,- Ft. Április 19. után 60.000,- Ft

Jelentkezés:

Jelentkezésedet a részvételi díj felének kifizetésével tudod véglegesíteni.

Elérhetőségek:
Kiss Szandi
info@szandikiss.com
+36 30 737 4588