A mentorprogram

A covid egyik és szinte egyetlen ajándéka számunkra, hogy a lecsendesülés és visszavonulás közepette kidolgoztam a mentorprogramunk alapjait.

Több hónapon keresztül ezzel keltem, ezzel feküdtem.

Átgondolni, végig venni az elmúlt 8 évet szakmailag egy hatalmas belső utazás volt.

Megszületett a végcél; azt a hatalmas mennyiségű és minőségű tudást és tapasztalatot átadni azoknak, akiknek ugyanúgy szenvedélyük a fotózás, úgy, hogy minket az sem érdekel, ha még sosem fogtál rendes gépet a kezedben, és eddig csak telefonoddal élted ki magad.

A jelentkezőkkel egy teljesen kötelezettség nélküli beszélgetéssel kezdünk, ahol általában már az elején kiderül számomra, hogy mi az adott jelentkező saját démonja, miért nem sikerült eddig kitörnie, vagy egyáltalán tényleg ez való-e neki.

Amikor elkezdünk együtt dolgozni egy rendszert és összefüggést adok a kezébe, elkezd végre tisztán látni.
Átbeszéljük a prioritásait, mi az amiben ő különleges, kiemelkedő tehetségű, mi az amivel ő mást tudna kínálni a piacon.

Csodálatos látni, ahogy nyílik ki az önbizalmuk a mentoráltaknak a közös munka során, ahogy elkezdenek bízni önmagukban, és olyan dolgokat határoznak el, amelyeket eddig kimondani sem mertek.

Van egy dolog, ami nagyon fontos, és amiben semelyik másik tanfolyamhoz, fotós oktatáshoz nem hasonlítható az amit mi nyújtani tudunk.
A szakmai konzultációkban nem maximalizálódik ki nálunk ez az egész, mindvégig mellettük vagyunk, segítünk amiben tudunk, és lelki támaszt nyújtunk.
Egyikőjüknek sem kell egyedül megküzdeni a félelmeikkel.
Ez a rész pont ugyanolyan fontos a tapasztalatok alapján, mint a szakmai része.

Munkánkat elképesztően komolyan vesszük és nem csak kérdezhetnek a mentoráltak bármikor, és mi nem csak őszinte visszajelzést adunk, hanem koncentrálunk rájuk értő és érző figyelemmel.

Ezt az exkluzív, magas szintű programot úgy alakítottuk ki, hogy mindenkivel egyesével, struktúráltan, teljesen személyre szabottan dolgozunk.

Mindannyian különbözőek, mindannyian más egyéniségek, más a profiljuk – legtöbbjüknek egyáltalán nem a kutyafotózás.

Egy ami közös bennük, hogy tudják már hogyan lehet a fotózás egy folyamatos boldogságot adó pénzkereseti szenvedély. 😊

Ha érdekel a programunk és további információt szeretnél:

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Fontosak számunkra a személyes adatok védelme. Telefonon nem hivogatunk.