A fotós mentorprogramom lényege egyszerű, mégis mélyreható…

A fotós mentorprogramom lényege egyszerű, mégis mélyreható: segíteni abban, hogy felfedezd és maximálisan kiaknázd saját potenciálodat, mind szakmailag, mind személyesen. A célom, hogy elgondolkodtassalak, inspiráljalak, és támogassalak abban, hogy kiszakadj a mindennapi rutinból és megszokásból, és megtaláld a saját utadat az életben.

Hiszem, hogy mindannyian többre vagyunk képesek, mint amit jelenleg élünk, és ebben a hitben szeretnék neked segíteni, hogy felfedezd és megvalósítsd a benned rejlő lehetőségeket. A program során a rendhagyó hozzállásom és a elgondolkoztató kérdéseim által szeretném felébreszteni benned a tudatot, hogy van választásod, hogy képes vagy változtatni az életeden, ha igazán akarod.

Nem csak arra törekszem, hogy megosszam veled a fotózás szakmai tudásomat, hanem arra is, hogy megmutassam, a fotózás sokkal többet tud adni, mint anyagi juttatások. Szeretném, ha a program végére nemcsak szakmailag, hanem személyesen is fejlődnél, boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válnál.

A programom azok számára is ideális, akik már rendelkeznek fotós rutinnal, de szükségük van külső támogatásra, aki segít átgondolni az ötleteiket, vagy azok számára, akik még csak most szeretnének belekóstolni a fotós életbe, és keresik az útjukat az alkotás világában.

Az én szerepem ebben az útban az, hogy segítsek neked felfedezni és kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, hogy támogassalak abban, hogy megtaláld és kövesd a szenvedélyedet, és hogy segítsek átlátni a vállalkozásod és életed közötti összefüggéseket.

Ha készen állsz egy olyan útra, amely nemcsak a szakmai, hanem a személyes fejlődésedet is szolgálja, ha szeretnél kiszakadni a mindennapi mókuskerékből, és valóban értelmet és szenvedélyt találni a munkádban és az életedben, akkor a mentorprogramom neked szól. Itt vagyok, hogy támogassalak ezen az izgalmas, néha kihívásokkal teli, de mindig élvezetes úton.
– Péter