A biztonság és az állandóság iránti vágy

Mennyiszer hallottam már, hogy valaki ezt, vagy azt nem tudja megtenni.

Kifogásokat keresnek az emberek, hogy miért kell a megszokott és kiszámítható úton haladnia, miért nem lenne jó változtatnia, pedig igazából vágyik, hogy kiléphessen a mostani életéből és szintet tudjon lépni.
De inkább arra koncentrálnak, hogy mit veszítenek el és emiatt nem látják, hogy közben mit szalasztanak el, mennyivel jobb lehetne az életük.

Hihetetlennek tűnik, hogy a sikernek a lehetősége is feszültséget tud gerjeszteni, mert az is változással jár. Inkább maradunk a jelenlegi életünknél, mintsem, hogy álmainkat megvalósítsuk.

Egyedül nehéz kitörni az állandóságból, nehéz elképzelni, milyen lesz az életed, mi lesz akkor, ha mégse sikerül, ha kudarcot vallasz, ezért inkább bele se vágsz és hagyod szertefogaszlani az álmaidat.

Támogató segítségre van szükséged, olyan személyre, aki tudja min mész keresztül és tud adni számodra eszközöket a fejlődéshez.

Mi pont olyan dolgokban segítünk a mentoráljainknak, amivel egyedül évek alatt se tudnának megbírkózni és csodás változásokat érünk el.

Az első lépés, hogy légy őszinte magaddal, valld be önmagadnak, hogy félsz kilépni egyedül a megszokás zónádból. Ne a kifogásokat keresd, hanem vizsgáld meg, mi az amit valóban jobban szeretnél? A jelenlegi életedet, vagy változtatni szeretnél az irányon.

Ha változtatni szeretnél az életeden, hogy a fotózás nagyobb teret kaphasson és szükséged van segíségre, mi itt vagyunk, beszélgessünk a lehetőségeidről.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Fontosak számunkra a személyes adatok védelme. Telefonon nem hivogatunk.