IKEA-s fotózások

Az IKEA-s fotózásokon nettó 5 perc alatt készülnek a képek.
Sokak számára ez hihetetlen és elképzelni sem tudják, hogy lesz eredménye.
Na Ők még nem voltak nálunk, és nem ismernek minket eléggé. 😀
Nekünk ezekre a percekre bezáródik minden, és csak az előttünk levő térre és arra a családra koncentrálunk akik éppen ott vannak, 50-80 kép készül legalább ilyenkor.
Pár pillanat is elég a fotózás előtt nekünk, mivel már több ezer kutyás családot fotóztunk, rögtön fel tudjuk mérni, és látjuk előre a fotózást, mit tudunk megcsinálni, milyen pozíciók fognak jól mutatni a képeken, és hogy hogyan hozzuk ki a kutyából is a legtöbbet.
…és hogy valóban elég-e ez az 5 perc jó képekre? Akik voltak az IKEA-s fotózásainkon ezt mondták:

“ Egyáltalán nem éreztük magunkat feszélyezve a fotózás alkalmával és ez Nektek volt köszönhető.Hihetetlen, hogy néhány perc alatt mennyi jó kép készült rólunk.😍”

“Hihetetlen, hogy ilyen rövid időintervallum alatt ennyi bámulatos képet tudtatok készíteni a kajla, örökmozgó nagyra nőtt 1 éves “bébi” kutyusunkról.”

“Péter olyan sokat foglalkozott velünk, hogy esküszöm nekem olyan volt, mintha legalább 15 percet fotózott volna minket.”

“köszönjük a lehetőséget, jól éreztük magunkat a mini-fotózáson 🙂 akiknek meséltem, hogy 5 perces fotózásra megyünk eléggé szkeptikusan fogadták az ötletet, de ahogy sejtettem, sikerült erre 100%ban rácáfolnotok :)”

“Nagyon figyelmes volt tőletek, hogy bár csak rövid időre találkoztunk mégis vettétek a fáradtságot, hogy a nevünkön szólítsatok. Péter kisugárzásától egyből elmúlt a félelmem, hogy hogy fog jó kép készülni rólunk 5 perc alatt egy totyogóval és egy félős kutyával. “


“Még egyszer nagyon köszönjük ezt az élményt, álmunkban sem gondoltuk volna hogy 5 percből ennyi kép fog születni, hihetetlen hogy mennyire jól elkapta Péter a pillanatokat. Büszkén fogjuk kitenni a polcra a képeket :)”


“Nagyon szépen köszönjük a képeket, fantasztikusak lettek! A fotózást is külön köszönjük, szuperül éreztük magunkat, felszabadultak voltunk, szerintem a képek is tükrözik, hogy milyenek vagyunk. Elképesztő, hogy 5 perc alatt ennyi különleges kép készülhetett. Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk a fotózáson, a kedvessségeteket és a profizmusotokat. Nagyon jól éreztük magunkat és imádjuk a képeket!”

….és akkor mi történhet nálunk egy 60 vagy 90 perces fotózáson? 😊