Vizslafotózás

Kutyafotózás a Örs vezér téri IKEA áruházban

Jelentkezz kedvenceddel a 2018. október 29-30-i Örs vezér téri IKEA áruházban tartandó szuper kutyafotózásra!

A fotózás kizárólag IKEA FAMILY klubtagok részére elérhető, és előzetes jelentkezéshez kötött. Amennyiben a jelentkezés időpontjában még nem vagy IKEA FAMILY klubtag, regisztrálj a www.ikea-family.hu oldalon vagy helyszínen a fotózás előtt az áruházi IKEA FAMILY kioszkoknál.

A fotózáson való részvételhez regisztrálj a lenti időpontok egyikére! Sikeres regisztráció után visszaigazoló emailt és SMS-t kapsz.

Mi fog történni a kutyafotózáson:

 • A fotózás az budapesti Örs vezér téri IKEA áruház kanapé osztályán lesz a fenti képen látható környezetben, több kép fog készülni kedvencedről vagy rólatok közösen. Az elkészült képekből egy fotót választhatsz majd ki, amit digitálisan, nagy felbontásban, alap retusálással utólag meg is kapsz.
 • A fotózás után 5 napon belül elküldjünk az email címedre a webes album linkjét. Ebből az albumból választhatod ki azt az egy képet, amit 10 munkanapon belül digitálisan, nagy felbontásban, alap retussal megküldünk neked.  

 

FONTOS!

 • A fotózáson csak egészséges, oltott, chippezett kutya vehet részt! Tüzelő és agresszív kutya nem hozható a fotózásra! Minden gazdi a saját kutyájáért felelős, vigyázzatok a saját és mások kutyájára!
 • Az oltási könyvet mindenképpen hozd magaddal. Ennek hiányában egy következő fotózásra tudsz bejelentkezni, aminek az időpontja még szevezés alatt van.
 • Kérünk, hogy ápolt, tiszta kutyával érkezz. Rossz idő esetén megtörténhet, hogy az utazás során koszos lesz kedvenced, ezért fotózás előtt még van lehetőséged szárazra törölni, esetleg kifésülni.

 

Adatvédelem:

Szeretnénk, ha pontosan tudnád, hogy mi fog történni a megadott adataiddal, miért kérjük el, mire használjuk és az elkészült kép hol és milyen formában jelenik meg.

Tiszteletben tartjuk a magánélet védelmét, ezért kizárólag olyan információkat gyűjtünk, amelyek a meghatározott cél(ok) szempontjából elengedhetetlenek.

 • A képek közül nem kötelező választani, amennyiben egy kép sem tetszik, a ki nem választott képeket töröljük. A törölt képek sehol, semmilyen formában nem lesznek kommunikálva.
 • Az adatok megadására azért van szükség, hogy a képekhez nevet tudjunk rendelni, és a fotózás után el tudjuk részedre küldeni emailben a webes album linkjét, ahol elérhető lesz az összes kép nézőkép formában.
 • A megadott adatokat kizárólag a fotózás szervezéséhez, lebonyolításához, a kép kiválasztásához és a hozzá tartozó kommunikációhoz használjuk, azokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki.
 • A fotózás megkezdése előtt hozzájárulhatsz, hogy az általad kiválasztott képet a későbbiekben online és offline kampányunkban felhasználhassuk, illetve harmadik félként az IKEA áruház dekorációs célra az áruházban felhasználhassa. A hozzájárulás nem kötelező.
 • Jelentkezéskor SMS-ben értesítünk a fotózás időpontjáról.
 • Az eseményről kép- és videófelvétel készül.
 • A fotózást a szervezők indokolt esetben bármikor megtagadhatják, ilyen például a regisztráció hiánya, az ápolatlan kutya, az ingyenes lehetőséggel való visszaélés.
 • Az adatok kezelője: Göblyös Andrea és Göblyös Péter (2167 Vácduka, Hársfa sor 39.) +36304361420 info@vizslafotozas.hu Az adatok a www.vizslafotozas.hu honlapon, illetve a CRM rendszerünkben tároljuk (felhőben).

Ha további kérdésed merülne fel minket (Andi, Peti – Vizslafotózás)
info@vizslafotozas.hu +36 30 436 1420

 

Sikeres regisztráció után visszaigazoló emailt és SMS-t kapsz. Ha nem kaptál, akkor nem sikerült a regisztrációd!
Kérjük minél előbb fejezd be a foglalásodat!

Átmeneti technikai hibák előfordulhatnak a túlterheltség miatt, elnézésedet kérjük, próbáld meg később. A 15 perces időközökre három gazdi tud bejelentkezni, így 5 percenként fogják váltani egymást.

 

Loading...

Ha szeretnél emailben értesítőt kapni a felszabaduló időpontokról, következő lehetőségről, kérjük add meg keresztnevedet, email címedet.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Az adataid biztonságban vannak, harmadik félnek nem adjuk ki, kizárólag a IKEA-s fotózással kapcsolatban fogunk írni és bármikor kérheted adataid törlését.


Próbáld ki a fotózásunkat a műtermünkben!

Ha nem jó az időpont, vagy már nincsen szabad időpont az IKEA-s fotózásra, akkor érdemes kipróbálnod a műtermi fotózásunkat.

Gyere el az egyik nyílt napunkra a műtermünkbe! Klikk a részletekért.

Kik vagyunk mi?

Andi és Peti vagyunk, egy rettentően kutyás házaspár, két vizslánkkal, Fügével és Oszival élünk együtt családként.

6 éve kezdődött minden, amikor a saját kutyáinkat kezdtük el fotózni, a készített képek annyira tetszett mindenkinek, hogy komolyabban kezdtünk el foglalkozni és immár 3 éve a kutyafotózás a fő hivatásunk.
A Vizslafotózás név a kezdetekkor választottuk a két vizslánk, Füge és Oszi miatt, a név ugyan megmaradt, de természetesen nem csak vizslákat fotózunk.
Ha szeretnél még rólunk többet olvasni, akkor itt tudsz: www.vizslafotozas.hu/rolunk

Andi és Peti – Vizslafotózás
+36304361420
info@vizslafotozas.hu